sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Pitkästä aikaa misseilemässä

Panda näyttää kuinka ollaan kauniina :D


Panda, International Beauty Queen, pääsi tänään pitkästä aikaa näytelmäkehään kun lähdettiin Vuokon ja koiruuksien kanssa Saloon ryhmänäyttelyyn. Melkein kahden vuoden tauko Suomen kehistä takana joten Panda oli intoa täynnä. Oli ihan helevetin kylmä ilma, vettä ripsi aina välillä ja lämpöasteita ei kovinkaan montaa ollut. Enkä sitten ollut pukeutunut tarpeeksi lämpimästi joten melkoinen syväjäädytys aikaansaatiin päivän aikana. Shelttejä oli paljon, 51kpl. Tuomarina toimi venäläissyntyinen mutta ilmeisesti suomalaistunut Irina Poletaeva. Kovin ystävällinen ja mukava tuomari. Pandan vuoro oli tietysti lähes viimeisenä, vetskuissa kun oltiin. Siinä välissä ehti Vuokon Hedda-kleini käydä söpöstelemässä junnuluokassa ollen lopulta upeasti ROP! Ja eka sertikin! Vau mikä pikuneiti :)

Ehdin käydä myös Hipin kanssa tokoilemassa pienen hetken omaa vuoroamme odoteltaessa. Tein ruudun parkkipaikan nurmireunukselle. Ja jälleen suuria ongelmia ruudun hahmotuksessa. Hiekalla onnistuu hyvin mutta vihreällä takkuilee. Ja kaikenlisäksi olen viritellyt Hippiä aina sanomalla sille "missä ruutu" jolloin se on alkanut etsimään katseellaan ruutua ja jähmettynyt tuijottamaan kun on sen löytänyt. Nyt alkaa vinkuminen kun tuon tekee! Eikä voi olla varma että onko se hoksannut ruudun vai ei. Nytkin lähti vain painelemaan armotonta vauhtia eteenpäin, juoksi varmaan parikymmentä metriä yli kunnes kutsuin takaisin. Toisella kerralla sama juttu, katsoi vielä ruudusta ohijuostessaan että mikäs ihme tuokin tuossa on... Kolmannella kerralla sitten meni ruutuun jossa oli palkka valmiina. Tämän jälkeen seuruutin sitä autojen välissä josta palattiin tekemään ruutua vielä muutaman toiston verran. Nyt meni aina suoraan ja sai ruudusta palkan. Heh, hyvä että tää alkaa nyt hajoamaan kun kisat on vasta keskiviikkona :D Mitään ihmeitä tässä kun ei ehdi enää tekemään. Ruutu on ollut hyvä ennen, nyt jostain syystä Hippi on epävarmana.

Sitten pääsi Panda vihdoinkin kehään. Esiintyi omaan tapaansa, ryhdikkäänä ja tomerana. Liikkuu kyllä ihan älyttömän hyvin, muut kolme vetskua liikkuivat verkkaiseen tahtiin ja Panda paineli menemään sellaista ravia että hyvä kun perässä pysyi :D Laatuarvostelussa saimme ERIn ja loppujen lopuksi sijoituimme toiseksi :) Mukava lisä oli kehästä saatu seraquin-paketti! Noita jaettiin vetskuluokkien voittajille mutta shelttikehään oli jäänyt niin monta pakettia että päättivät vielä antaa kaikille vetskunartuille omat paketit :) Kallista ainetta joten ilomielin otimme lahjan vastaan! PN-kehässä oli tungosta, kaikenkaikkiaan 15 narttua. Panda oli kisassa mukana lähes loppuun asti, käteltiin viimeisenä pois joten oli ikään kuin PN-5 ;) Tässä vielä leidin arvostelu: 9 years old in excellent condition for her age. Still excellent mover. Feminine head. Scissor bite. Correct ears, neck and topline. Very well angulated. Excellent coat condition.

Illalla kiirehdittiin vielä agilitytreeneihin. Tehtiin pätkää jossa sai olla tarkkana rytmityksen kanssa tai tuli suuria ongelmia. Ohjaaja oli väsynyt mutta silti saatiin taiteiltua hankalat kohdat oikeassa järjestyksessä. Treeneissä tuntuisi kulkevan joten olisi niiiin hienoa päästä taas pitkästä aikaa kisaamaan. Melkein kahden kuukauden kisatauko kuitenkin takana. Puomiprojektikin jäi hieman kesken joten jännityksellä odotan muistaako Hippi mitä käy jos kisoissa pöllöilee puomilla. Sen näkee torstaina Forssassa.

1 kommentti: