sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Tuplanollavoitto!!

Tänään napsahti taas radat kohdilleen oman seuran kisoissa jotka pidettiin Masalassa, koulun kentällä :) Hippi oli ihan super koko päivän. Aamulla oltiin heittelemässä frisbeetä ja uimassa, mietin jo hetken että mahtoiko olla liian aktiivinen alku helteiselle kisapäivälle mutta sehän taisi vain sopivasti tasoittaa sähköjänistä. Ensimmäinen rata oli Luomalan Henrin käsialaa. Varsin mukava ja virtaava rata, tykkäsin kovasti! Ja kuten aikaisemminkin, puomi oli päämissiona. Kyseinen este olikin jo neljäntenä esteenä joten edelleen hieman jännittää että kuinka pitkälle rataa pääseekään tekemään. Nyt kuitenkin Hippi tuli hyvin kontaktille muttei meinannut pistää tassuja hiekalle. No mikäs kiire siinä, odottelin että neiti suvaitsee tehdä niinkuin on sovittu ja sitten päästiin jatkamaan matkaa. Kepeillä jätin taas Hipin pujottelemaan itse ja lähdin seuraavan hypyn taakse. Ja sinnehän se jäi makeesti kepittämään, noi toimii nyt ihan älyhyvin kisoissakin! Ja mä uskallan vihdoinkin tehdä niitä asioita kisoissa joita kovasti harjoittelen treeneissä :)
Keinu tuntui paremmalta radalta kuin mitä se sitten näytti videolta... Eli se on sitten seuraava projekti. Hippi sais mieluusti jäädä itse suorittamaan keinua jotta voin liikkua kohti seuraavaa estettä. Tai ainakin se olis tavoitteena. Vaikka rata tuntui sujuvalta, oli voitto yllätys. Puomilla kuuitenkin paljoi aikaa. Mutta kiva nähsä ettei se välttämättä vie mahdollisuuksia palkintopallilta vaikka siellä hetken kuluttaakin aikaa!

Toisella radalla tuomarina toimi Leena Rantamäki-Lahtinen ja se oli hieman helpohko rata... S:n muodossa suhattiin pitkiä suoria eestaas. Radan hankalin kohta oli varmaankin hypyltä käännös toiseen putkeen, muuten oli aika simppeliä menoa. Tälläkin radalla keinu oli hieman turhan hätäinen, täytyypä mennä epiksiin sitä viilaamaan! Onneksi Hipin pystyi jättämään A-estettä suorittamaan niin ehdin hyvin tuohon "vaikeaan" kohtaan kääntämään Hipin putkeen. Hyvin pöllähti hiekka kun Hippi jarrutti ennen hyppyä :D Puomi oli toiseksi viimeinen este ja tälläkin kertaa jouduin odottelemaan kunnollista kontaktia. Puomi olisi tällä hetkellä suht nopea jos Hippi juoksisi samaa vauhtia ihan alas asti kun mitä se kipittää siihen kontaktipinnalle johon pysähtyy. Sen jälkeen palaa aikaa kun vaatii tassut maahan. Eiköhän tuohon lisätreenillä saada muutosta aikaan! Jälleen kerran, radan voitto oli mukava yllätys. Tällä kertaa kun tuohon puomiin paloi vielä enemmän aikaa. Kaksi hyvää rataa antoi taas uskoa tulevaisuuteen. Alkuvuoden radat kun ovat olleet välillä hyvinkin kaaosmaisia. Nyt vielä tuo keinu kuntoon niin sitten näyttäisi taas hieman valoisammalta.

Alla päivän liitelyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti