sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Yksi toive vain

Tiistaina on päivä jota tässä on odoteltu koko tämä vuosi, Hipin operaatio. Viikonloppu on mennyt vähillä unilla ja painajaisilla. Yksi toive on jäljellä, että kaikki menee hyvin ja Hippi pääsee kotiin mahdollisimman pian. Mutta koska olen perusluonteeltani hyvin pessimistinen ihminen, on kaikki mahdolliset vaihtoehdot käväisseet mielessä vaikka niitä ei aktiivisesti haluaisi ajatellakaan.
Huomenna lähtee Kirppu ja Panda hoitoon ja Flow sitten tiistaina. Hippi saa olla sitten rauhassa parit ekat päivät. Mä niin toivon ettei leikkauksessa tarvitsisi avata rintaonteloa, sen jälkeen koira on kyllä kovin kipeä. Toivottavasti se typerä sappirakko on helposti "saatavilla"...


Aamulla säikähdin kun koirien riekkuessa pellolla alkoi jostain lennellä veripisaroita. Alkuun oli vaikea nähdä kenestä veri oli lähtöisin mutta sitten lopulta jäljet johtivat Hippiin. Tutkin siltä kynnet ja tassut mutta missään ei näkynyt mitään. Laskin sen alas sylistä ja edelleen verta pirskotteli jostain. Sitten huomasin että verihän tuli sen hännästä! Hännänpäästä pirskahteli pisaroita aina kun se heilutti häntää eli koko ajan. Hieman aikaisemmin Panda oli yrittänyt tarttua Hippiä hännästä kun se juoksi ohi. Ilmeisesti oli sen verran saanut napattua että iho oli mennyt rikki. Hännästähän tulee paljon verta vaikka nirhauma olisi pienikin. Kotona leikkelin sitten hännästä karvoja ja pieni haava löytyikin ihan hännänpäästä. Putsasin sen desinfiointiaineella ja nyt täytyy taas pitää peukut pystyssä ettei nirhauma tulehdu. Oli kyllä onneksi ihan tosi pieni. Mutta että piti tällainenkin tapahtua nyt!

Eilen oltiin käymässä Karon luona katsomassa supersuloista Draamaa, pientä bc-pentua. Flow oli niin iloinen uudesta ystävästä eikä riemusta meinannut tulla loppua millään. F pääsi välillä pennun aitaukseenkin rauhoittumaan kun olisi leikkinyt ihan hulluna taukoamatta. Juu, onhan se vuoden ikäinen mutta henkiseltä kehitykseltään hieman vielä perässä :D Pikkupentu ja isopentu leikkivät varmaan tunnin painileikkejä. Draama pääsi hyvin sohvapöydän alle hammastelemaan, Flow mahtui sinne vain etuosastaan vaikka teki kyllä kovasti töitä että olisi mahtunut kokonaan... Hitsi miten hauska oli seurata kakaroiden touhua. Yritin ottaa kännykällä kuvia mutta eihän se pysynyt mitenkään mustavalkoisen hyrrän perässä. Näistä kahdesta tulee varmasti vielä hyvät kaverit!

Huominen pitäisi vielä malttaa odotella, tiistaina on aikainen herätys kun Hipin pitää olla Viikissä 7:30. Pitäkäähän peukut pystyssä että tiistaina kaikki menee hyvin ja pikkumusta pääsee nopeasti kotiin toipumaan!

6 kommenttia:

 1. Kovasti on peukut pystyssä Hipin puolesta ja tiistai toivoa täynnä!! Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan kaikkea parasta Hippiäiselle! <3

  VastaaPoista
 3. Paljon tsemppiä matkaan! Olette ajatuksissa!

  VastaaPoista
 4. Onnea matkaan Hipille! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille tsempityksistä ja peukuista :) Tulivat tarpeeseen!

  VastaaPoista