lauantai 18. helmikuuta 2012

Hippi päivänsankari 6 vee

Alkuun kliseinen lause koska se nyt vaan sattuu olemaan niin totta. Miten tää aika VOI mennä näin nopeasti??

Siitä on oikeasti kulunut jo kuusi vuotta kun tämä aarre putkahti maailmaan. Minun onni oli se että pääsin tämän koiran omistajaksi. Pentutestin perusteellahttp koiralauma ei välttämättä ollut se paras vaihtoehto koska oli riskinä että Hippi olisi leimaantunut liiaksi muihin koiriin. Toisin kävi, Hipistä tuli varjoni ja ajatustenlukijani. Kotona se tarkkailee taukoamatta tekemisiäni, yksin ollessaan se nukkuu oven vieressä. Yhdenkään muun koiran kanssa ei ole syntynyt tällaista yhteistyötä kuin mitä Hipin kanssa olen saanut kokea. Tottakai jokainen koirani on tärkeä ja rakas mutta tämä "yhteensulautuminen" on ollut ihan erilaista Hipin kanssa. Se että Hippi loistava harrastuskaveri on aika sivuseikka sen rinnalla että se on maailman paras kaveri.

Syntymäpäivälahjaksi Hippi pääsee reilun kahden kuukauden kisatauon jälkeen liitelemään ATT:n kisoissa. En keksinyt parempaakaan lahjaa ;)

Tässä Hipin synttärivideo9 kommenttia:

 1. Onnea ihanalle Hippiäiselle! Koira parhaassa iässä :)

  VastaaPoista
 2. Hurjan paljon onnea ihanista ihanimmalle Hippiäiselle synttäripäivänään<3<3 ONNEA, ONNEA, ONNEA!!! Video on aivan ihana ja toi makkaratemppu jaksaa naurattaa edelleen!! Voin vaan kuvitella kuinka monta makkaraa on mennyt tuota temppua opetellessa:D:D:D Halit sankarille ja muille karvakorville myös<3

  VastaaPoista
 3. "Toisin kävi, Hipistä tuli varjoni ja ajatustenlukijani. Kotona se tarkkailee taukoamatta tekemisiäni, yksin ollessaan se nukkuu oven vieressä. Yhdenkään muun koiran kanssa ei ole syntynyt tällaista yhteistyötä kuin mitä Hipin kanssa olen saanut kokea. Tottakai jokainen koirani on tärkeä ja rakas mutta tämä "yhteensulautuminen" on ollut ihan erilaista Hipin kanssa. Se että Hippi loistava harrastuskaveri on aika sivuseikka sen rinnalla että se on maailman paras kaveri."
  Tämä on ainakin mulle parasta mitä voi koiran kanssa olla. Voi kuinka se muistuttaa mua äidistään ja isästään, silti olemalla ainutlaatuinen, liikuttavan tomera itsensä.

  Onnea <3-Hippi!

  VastaaPoista
 4. Voi kauhiata! Olen kirjoista lukenut teidän koiratanssista hipin kanssa, samoin kirpusta. Youtubessa ihan transsissa katsellut teidän videoita, ja saanut inspiraatiota uusiin temppuihin oman shelttini kanssa. Uskomattomiin suorituksiin pystytte. Pakko ruveta lukijaksi! (:

  VastaaPoista
 5. Synttäreitä toivottelee pikkusisko Blitz!

  VastaaPoista
 6. Hippi kiittää ja kumartaa onnitteluista :) Ja Katja, kiva kun eksyit lukijaksi! Tsemppiä temppujen opetteluun, se on varsin kivaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 7. Ai niin Satu, unohtui kertoa se että yhtään makkaraa ei satutettu kuvauksissa ;) Yksi nakki sai hampaanjälkiä mutta muuten Hippi malttoi odottaa palkkaansa tutun käskyn kuultua :D Sentään jotain hyötyä pitotreeneistä, esinettä ei pureskella. Oli se sitten vaikka makkara :D

  VastaaPoista
 8. Voi elämä tota Hipin vauvakuvaa, miten se voikaan näyttää noin paljon Hipiltä jo tuossa iässä :D Oikein emäntä! Ihana :)

  VastaaPoista