sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kisakausi korkattu!

Päivänsankari-Hippi pääsi eilen synttäreiden kunniaksi siis ATT:n kisoihin liitelemään ja sepäs olikin taas pitkästä aikaa lystiä!! Harvoin meillä tauolta paluu sujuu näin "kivuttomasti" tai sitten Sari Mikkilä oli vaan taas kerran suunnitellut meille sopivat radat ;)

Kisapaikalla Hippi oli taas hieman rasittava mölyapina joka ei meinannut rauhoittua millään. Poissaolojen takia Hippi lähti ekana radalle. Palkintojenjakoakaan ei ollut rataantutustumisen jälkeen joten radalle lähti suoraan häkistä hieman intoa pursuava pikkumusta. Inhottaa pitää koiraa häkissä rataantutustumisen aikana paikoillaan odottamassa mutta nyt ei ollut oikein muitakaan vaihtoehtoja. Tästä huolimatta radalle lähti mukaan erittäin keskittynyt koira. Alku meni hyvin, pienillä teillä. Ekan putken jälkeen olin suunnitellut takaaleikkausta hypylle koska ajattelin etten ehtisi lähes suoran putken jälkeen tekemään persjättöä. Hippi kuitenkin irtosi niin varmasti putkeen että pääsin jo hyvissä ajoin liikkeelle ja ehdin kuin ehdinkin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan :) Puomin alla olevasta putkesta Hippi lennähti aika vauhdilla ulos ja jouduin vähän koukkimaan sitä hypylle. Tästä syystä hyppäsi vissiin vähän huonosti ja pudotti riman. Puomille meni varmasti ja kontakti oli oikein mallikas. En tiedä saanko tuota puomia tätä nopeammaksi mutta tuohonkin suoritukseen olen kovin tyytyväinen. Keinu oli taas kolmanneksi vika este ja virheen ollessa alla olisi ollut järkevää pitää Hippiä pidempään kontaktilla mutta jostain syystä tämä ei tullut radalla mieleeni.

Toka rata tuntui tutustuessa myös tosi kivalle, ihan kuin Hipille tehty :D Lähdössä Hippi nousi taas seisomaan, oli jo toinen tai kolmas kisa kun tekee tuon! Mitähän sillä kuvittelee saavuttavansa ;) Alku oli ainoa pieni kysymysmerkki, mietin pitkään kummalta puolelta vien ykköseltä kakkoselle. Päädyin törkkäämään taakse mutta se ei ihan onnistunut sillä Hipillä ei ollut mitään käsitystä jatkosta kakkosta hypätessä ja jouduinkin vähän onkimaan sitä saadakseni sen kolmosen takaakiertoon. Ennen keppejä olevan hypyn Hippi hyppäsi taas huonosti Hipiksi, ei taaskaan ollut tarpeeksi selkeää suuntaa radan jatkosta! Tuollaiset pyöritykset kun on normaalisti Hipin vahvinta osaamista. Toisen suoran putken jälkeen Hippi hieman kaarratti, ne putkijarrutukset kun on edelleen siellä opeteltavien asioiden listalla... Puomille mentiin vauhdilla pienen hyppykaarteen jälkeen ja vaikka olin ajatellut vapauttaa nopeammin niin voin rehellisesti sanoa etten ollut ihan varma oliko Hipillä etujalat maassa kun sen vapautin. Eikä sitä videoltakaan näy. Saattoi olla että jäi taas siihen reunalle roikkumaan ja sitten jo vapautinkin sen. Oli miten oli, Hippi paukautti hyvän ajan taululle eikä sitä kukaan ohittanut joten vuoden nollatili avattiin heti voitolla! Olin tosi tyytyväinen molempiin ratoihin, ekaan ehkä jopa enemmän kuin tokaan. Huono tuuri tuo rima mutta sille ei mitään mahda. Täytyy taas kurkata tuota kisakalenteria jos sieltä jotkut hallikisat vielä löytyisivät. Niitäkin on vähän rajoitetusti kun kylmään halliin ei mennä eikä Hyvinkäälle. Vuokkoset-halli on vielä meidän osalta korkkaamatta joten ehkäpä sinne seuraavaksi :)

Tässä vielä eiliset kisaradat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti