sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vihdoinkin treenaamaan!

Tänään läksin treenaamaan Hipin kanssa kun antibioottikuuri loppui toissapäivänä ja koira vaikutti ihan omalta itseltään! Toivottavasti tuo vaiva on nyt lopullisesti hävinnyt! Otin voittajaluokan liikkeet pötkössä ruutua ja hyppynoutoa lukuunottamatta, ruutumerkit unohtuivat kotiin (noloa...) ja hyppyä ei ollut kun olimme ihan vaan yhdellä parkkipaikalla treenaamassa. En palkannut Hippiä lainkaan liikkeiden välillä, ainoastaan kehuin ja viritin seuraavaa liikettä varten. On nyt oppinut palkkautumaan kehuista tosi hyvin eikä enää odota namipalkkaa niin kiihkeästi :) Seuraaminen meni melko hyvin, paikka on edelleen parantunut eikä edistä enää! Ainoa huono puoli on se että tunnen välillä hampaat lahkeessa, Hippi siis näpsii edelleen vaivihkaa mua lahkeesta!! Liikkeestä istuminen on hieman kehno. Joudun valitettavasti antamaan melko vahvan käskyn ja vielä kääntämään päätäkin koiraa kohti. Olis varmaan tarttennu opettaa tota istumistakin alusta alkaen... Luokstulon seisominen on edelleen (huoh...) vähän valuva. Kohta mä nostan kädet pystyyn ton seisomisen kanssa. En vaan osaa! Metallinouto on ihan hyvällä mallilla, hakee ripeästi ja varmasti. Tunnari tehtiin kokeenomaisesti, käänteli paria palikkaa mutta etsi kuitenkin koko ajan ja toikin oikean kapulan! Tässä kohtaa sai pienen välipalkan ;) Se oli kuitenkin hieno suoritus. Kaukoissa tekee nyt rauhallisessa mielentilassa vaihdot, kuitenkin ripeästi ja varmasti.

Joopa. Liikkeet on siis suunnilleen kasassa. Mitään katastrofiliikettä ei ole ellei sitä luokstuloa halua sellaiseksi nimittää. Voittajaluokka on kuitenkin hirmuisn herkkä luokka, pieni erhe ja nolla vie paljon pisteitä. Kertoimet liikkeissä on niin isot ettei tarvita kuin pieni epäonnistuminen ja hyvä tulos menee siihen. Mutta käydään nyt katsomassa missä jamassa liikkeet ovat koetilanteessa. Illalla tehtiin vielä agilitytreenien jälkeen yks tunnari -> erittäin hyvä, sekä kaksi toistoa ruutua. Ekalla kerralla painalsi yli eikä lähtenyt kutsusta luokse! Toisella kerralla pysähtyi hieman nopeammin keskelle ruutua ja tällä kertaa tuli kutsusta. Tosin siitä on reilut pari viikkoa kun ruutua on viimeksi otettu joten siksi saattaa hieman tökkiä. Tarttis hankkia itellekin kunnolliset ruutumerkit!

Agilitytreeneissä tehtiin taas pieniä palasteluja, putki-puomi-erottelua ja keppikulmia. Huomasi että koiruus on ollut kolmen viikon tauolla, ei meinannut housuissaan pysyä :D Toimi kuitenkin varsin mallikkaasti. Hassua oli että varasti kerran jopa lähdössä! Tosin epäilen että Hipille tuli joku klikki koska lähti niin varman oloisesti liikkeelle, ehkä joku ääni päässä sanoi että kyllä olin antanut käskyn liikkua :D Tyssäs kyllä ennen ekaa estettä kun annoin hieman suullista palautetta toiminnasta. Tämän jälkeen istui kuin tatti lähdössä. Tämä oli jo toinen kerta tänä vuonna kun Hippi lähti enne käskyä, viimeksi kisoissa teki saman. Täytyypä alkaa seurailemaan tilannetta ;).

Lisätääs vielä muutama uusi kuva tytöistä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti