maanantai 31. toukokuuta 2010

Panda 9 vee

International Beauty Queen täyttää tänään 9 vuotta! Ihan käsittämätöntä miten aika voikin kulua näin nopeasti :O Tästä pienestä karvapallerosta on kasvanut vuosien saatossa kaunis shelttineiti :) Ja nyt jo lähes mummoiässä, hurjaa! Tosin mummoa ei Pandasta saa tekemälläkään, ikä ei millään lailla menoon vaikuta!
Tänään pääsi lauman toinen mummo näytelmäkehään. Kirpun viime näyttelykerrasta onkin vierähtänyt tovi jos toinenkin, ilmoittelin sitä alkuvuodesta pariinkin paikkaan mutta syystä tai toisesta ei niihin menty. Hyvähän sitä on ilmoitella kun ilmaiseksi pääsee ;) Tuomarina toimi Helinä Jurgens-Simon jonka kehässä ollaan joskus Viron puolella oltu joten tiedossa oli ettei hän sen kummemmin Kirpusta pidä. Ilmosinpa koiruuden kuitenkin koska olin anyway Järvenpäähän menossa seurakaverin bichonia esittämään. Kirppu sai EH:n ja sijoittui kahdesta koirasta toiseksi. Tässä arvostelu: Erittäin hyvä tyyppi, hyvän kokoinen 12-vuotias veteraani. Kevyet korvat. Hieman pyöreät silmät, liian ahdas takaa. Hyvä luonne. Kirpulla oli hauskaa kehässä ja sehän se on pääasia. Esittämäni Nappi-bichoni sai tarvittavan ERInomaisen AVAA varten joten varsin onnistunu reissu siltä osin :)

Illalla agilitytreeneissä oli tehty ihana rata jossa mikään este ei ollut linjassa seuraavaan. Joutui vallan ohjaamaan, kauheeta :D Ja jälleen kerran sorruin perisyntiini eli huonoon rytmitykseen. Siellä olin taas ryntäilemässä esteille ennen Hippiä ja sitten jään odottelemaan sitä. Eikä se vaan toimi kun pitäisi kokoajan pitää liikettä yllä. Onneksi on kärsivällinen opettaja joka jaksaa kerta toisensa jälkeen jauhaa samoista asioista, mulla olis jo mennyt hermo näin toivottoman oppilaan kanssa :D

Nyt on muuten Tsekin matkaa varten liput hankittu, kääk! Jos mä jotain inhoan niin lentolippujen hankkimista. Samaan syssyyn varailin myös Tallinnan matkoja, sieltähän nimittäin löytyi KV-kisat parin viikon päästä!! Eipähän tartte miettiä muita hankintoja tälle kesälle. Tai loppuvuodelle. Tai no, vuosikymmenelle. Paipai euroset!

3 kommenttia:

  1. Onnittelut kaunottarelle synttäreitten johdosta halien kera <3 Noi sun ladyt ei vaan taida mummoutua sitten millään ilveellä vaikka vuodet vieriskin.. Sen verran iloisen reipasta menoa Kirppukin piti Järvenpäässä, ku nuori tyttönen! Se on ihanaa katseltavaa! =D

    VastaaPoista
  2. Onnittelut täältäkin kauniille Panda-neidille ja rapsutuksia kaikille hauvoille!=)

    VastaaPoista
  3. Sylintäydeltä onnea Pandalle synttäreitten johdosta!!! Panda on kyllä todellinen kaunotar ja ikä ei näy missään!! Rapsuja koko jengille!!

    VastaaPoista