keskiviikko 12. elokuuta 2009

Agiliitelyä ja uimista

Niistä on koostunut tää päivä. Käytiin päivällä hallilla, lähinnä tein Hipin kanssa puomin alastuloa ja Pandan kanssa pari pientä testipätkää radalla. Panda on ollut kesälomalla agilitysta ja katsotaan jos taas jatkettais. Tosin huomenna käytän koiruuden eläinlääkärillä koska sen karva on jotenkin huono, on laihtunut ja takajaloista on lihaksia kadonnut. En kyllä purematta niele sitä että muutokset olisivat iän tuomaa, Panda on kuitenkin "vasta" kahdeksan. No, toivottavasti huominen kertoo jotain, kovasti toivon jälleen kerran yhtä turhaa keikkaa, Panda kun on ennenkin täystutkittu koska olen ollut sitä mieltä että siitä on jotain vikaa. Itse treenit olivat lyhyet mutta toimivat. Hipin puomia on nyt hinkattu melko paljon ja oikea paikka alkaa taas hahmottumaan. Tosin alastulon lipsumista ei tarvitse hirveästi ihmetellä, katselin tuossa vanhoja kisavideoita ja vähissä oli ne kisat joissa vaadin Hippiä tulemaan ihan alas asti. Joten vanha kunnon peili kertoo taas syyn huonoihin puomin suorituksiin kisoissa...

Pikatreenien jälkeen lähdin Anun ja shelttilauman kanssa Meikoon uittamaan koiria. Päivä oli jälleen helteinen joten koirat nauttivat kovasti uintiretkestä! Koiria oli hauskasti aina pari per väriä, löytyi snoopelit Kirppu ja Pirre, trikkiäiset Hippi ja Budi sekä merlet Panda ja Riina. Hyvät värisuorat molemmilla ;) Hippi ja Riina viihtyivät pisimpään vedessä muiden tyytyessä pikapulahduksiin.

Illalla lähdin vielä Vuokon & koirien kanssa kiertäään Meikon neljän järven reittiä. Yhdeksän jälkeen ei metsässä yleensä ole enää muita hulluja joten koirat saivat rauhassa juosta sinne, tänne ja tuonne. Lopuksi tultiin vielä korsolammelle jossa illan pimetessä koirat pääsivät vielä hetkeksi uimaan. Hassua miten pimeää nyt on jo iltaisin! Tultiin lenkiltä joskus yhdentoista pintaan kotiin ja silloin oli jo valot täysin poissa. Masentavaa!!

Ai niin, loppuun vielä maininta epäonnistuneesta hiustenvärjäysurakasta. Pihi värjää tietty ite koska sehän on niin paljon halvempaa. Well well, lopputulos on yleensä sen mukainen :D Tällä kertaa löysin kivan väripaketin jossa oli normiväri + raitoja. Ja näytti hirmu kivalta siinä pakkauksessa. Minäitse-tyyppi päätti siis että kyllähän sitä ite raidatkin saa päähän. No juu, saahan ne mutta ei ne todellakaan näytä samalta kun sillä muikilla pakkauksen kyljessä. Masentavaa. Mites se vanha suomalainen sananlasku meni että kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon pärsiissä (koska se ehtii sulaa ennen kun siihen tottuu) joten ehkä näiden kanssa voi elää sen hetken (pari päivää) kunnes hakee uuden värin kaupasta ja rääkkää hiuksensa siihen tilaan että putoavat kaik pois. Mitäs tästä opimme? Emme mitään.

Loppuun vielä pari ihanaa kuvaa Kirpusta ESSien mätsistä, kiitos Ahosen Tiinalle näistä :) Kirppu oli niin tohkeissaan kun pääsi pitkästä aikaa kehään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti