keskiviikko 19. elokuuta 2009

Hippi julkimoiden agiliitokisassa

Tänään oli vuorossa Laakson kentällä julkkisagilityn SM-kisat ja agilitynäytös jonka KKK järjesti. Hippi oli lupautunut esiintymään tuossa agilitynäytöksessä joka pidettiin ennen tuota julkkisten kisaa. Siinä oli vähän tarkoitus näyttää miltä agility näyttäisi "oikeasti". Siinä esityksen alkamista odottaessa tuli eräs nainen ihastelemaan Hippiä ja lopuksi kysyi että saisiko hänen tyttönsä lainata koiraa julkkisagility-kisaan. No, mikäs siinä. Kyllähän Hippi kulkee kenen kanssa tahansa joten suostuin lainamaan koiraa. Esitys meni meidän osalta hyvin, rata oli pientä pyöritystä jossa Hippi oli hyvin kuulolla. Tämä Hipin lainaohjastaja oli ilmeisesti tämän vuoden joku perintöprinsessa, Linda Wikstedt. Kerroin hieman käyttöohjeita ja neuvoja mitä radalla kannattaa tehdä ja Linda kokeili muutamilla esteillä miltä agilitykoiran vieminen tuntuu. Ei ollut ikinä edes kokeillut agilitya joten haastetta riitti, Hippi kun ei pahemmin hidastele radalla ;)

Onneksi julkkisten rata oli helppo. Hippi lähti kiltisti radalle ja kiiti vauhdikkaasti hieman puutteellisesta ohjauksesta huolimatta kahdeksan esteen radan 14 sekuntiin ja näin ollen tämä pari voitti kultaa julkimoiden agilitySM-kisoissa :D Tämä Linda oli aivan myyty Hipistä. Ja reippahasti Hippi lähtikin uuden tuttavuuden kanssa tekemään hommia. Ehkä Hippi oli hieman epäreilu lainakoira verrattuna muiden koiriin jotka eivät hirveästi esteitä olleet nähneet mutta ainakin tämä perintöprinsessa sai hyvän käsityksen kuinka nopea ja hektinen laji agility parhaimmillaan onkaan.

Tänään muuten soitti ell vihdoin Pandan kilpirauhastuloksista. Kaikki ok! Siis tietysti hyvä asia edelleen mutta... Edelleen olisi kiva löytää joku syy. Katsotaan mitä keksitään kun viimeksi hoitanut ell palaa lomalta.

Tässä muuten Oulun kisojen videoita, sain ne vihdoinkin ladattua nettiin!
Tässä tokosuoritus
http://www.youtube.com/watch?v=RSXzm29J1cA

Agilityradat
B-kisa
C-kisa
D-kisa


Shelttien agilityfinaalia ei ole videolla kun siihen kaatosateeseen en raaskinut kameraa ottaa kastumaan...

Julkkisagilityn mitalikolmikko ja alla kaikki osallistujat

3 kommenttia:

 1. Hyvä Hippi!!! Se on nyt niinku enemmän ku sukua julkkikselle ;) Se on julkkis!!! =D Hippiäinen pistänny vähän vipinää prinsessan töppösiin. =) Rapsut karvatassuille sinnepäin!

  VastaaPoista
 2. Pi-pii on noissa kuvissakin just niiiiin Pi-pii :-DD. Ylemmässä haukkuu (?) ja alemmassa tanssii <3. Enana Hippis!

  VastaaPoista
 3. Onnea kaikesta menestyksestä ja tsemppiä Pandan kanssa, epätietoisuus on kamalaa...!

  - Maiju

  VastaaPoista