torstai 6. elokuuta 2009

Blogin alku ja juuri

Blogin aloittaminen on pyörinyt mielessäni jo pitkään mutta olen aina pistänyt asian hautumaan, lähinnä sen takia että kotisivujen päivittäminenkin on joskus työn takana niin mites sitten blogin :D Nyt kuitenkin lomalla päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja kas näin saatiin blogi pystyyn. Nähtäväksi jää kuinka innokkaasti tänne muistan kirjoitella. Tavoitteena olisi sepustaa tarinaa neljän karvakorvan elämästä, treeneistä ja kisoista.

Hipin kanssa treenataan ahkerasti kevään aikana unohtuneita toko-asioita sillä ilmoitin sen Ouluun 15.8 shelttimestaruuskisoihin. Seuraavana päivänä on agilityn shelttimestaruus jonne on myös Panda ilmoitettu. Paikallamakuu on ollut eniten työn alla. Viime kisoissa, marraskuussa, Hippi oli noussut istumaan ja tönötti siinä koko ajan. Tuon kokeen jälkeen en treenannut hetkeen (tai no, puoleen vuoteen...) koko liikettä kunnes nyt kesällä taas on ollut pakko ryhdistäytyä mikäli tokouraa haluaa jatkaa. Tauko onkin tehnyt selvästi terää koska kesän treeneissä Hippi on maannut paikallaan todella rauhallisesti, hiphei :) Lisähaastetta kokeeseen tuo tieto että agilitykehät pyörii samaan aikaan. En tiedä miten lähekkäin kehät ovat mutta varmuuden varuilta ollaan treenattu tokoa mm agilitykisoissa missä Hippi käy hivenen kuumana. Siitä huolimatta pysyy keskittymään yllättävän hyvin myös tottelemiseen. Täytyy vaan toivoa ettei Hipin agilitystartti ole ennen toko-koetta, voi olla muuten ylimääräisiä kierroksia neidillä.

Tänään olin agilityhallilla treenaamassa tokoa ja puomin kontaktia. Hyvin toimi tämä yhdistelmä, sujuvasti vaihtoi lajista toiseen joten ehkä tässä on toivoa että pää kestää pienellä ;D Ennen treenejä kävin uittamassa koiruudet isäni luona. Hippi on ihan mahdoton vesipeto, ui hirmuisia matkoja kepin perässä, hyppii laiturilta veteen ja rantaan päästessä inisee innosta jos vaikka keppi lentäisi uudestaan. Panda on vähän maltillisempi polskija. Käy pieniä lenkkejä Hipin perässä muttei lainkaan samalla innolla. Kirppu taasen ei ole mikään uimisen ystävä joten kuumana päivänä kannan sen järveen jotta olisi hieman viileämpi olla. Pörri ei enää ui mutta tykkää seistä vedessä ja vilvoitella masua. Kahlailee järvessä niin pitkälle kuin jalat yltää ja seisoo siinä :) Hassu vanhus.

4 kommenttia:

 1. Go Nadja Go!! :) Huippu juttu tää blogi!!

  VastaaPoista
 2. Jeee! Blogi!

  Olitte kuulemma treffailleet Tipin ja Zen:nkin laumojen kanssa. :-)

  VastaaPoista
 3. Hiphei,teilläkin blogi:)Kenet oot ilmonnu Let´s Go:n? Mulla tulee Sani:) Siellä nähdään viimestään...Rapsut!!

  VastaaPoista
 4. Jep, Tipitii ja Zen treffattiin match show´ssa :) Valloittavia ipanoita!

  Panda on ilmoitettu tuonne Let´s Go-näyttelyyn. Eka kerta vetskuluokassa Suomessa :) Tosin karvat tippuu mutta ei mahda mitään :D

  VastaaPoista