keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Nyt v*ttu oikeesti

Hipillä alkaa olemaan näitä vastoinkäymisiä ihan tarpeeks, eilen tämä kävi taas hyvin selväksi. Tää huono tuuri alkaa jo lähinnä vituttamaan.
Meillähän ei ole ryhmäpaikkaa agilityssa mutta KKK:lla on hyvä tuuraussysteemi jonka ansiosta päästiin eilen Saviojan treeneihin. Ehdittiin vetämään peräti 5 estettä kun A:lta hypätessä Hippi loukkasi jalkansa. Siitä lähti kauhea kiljaisu jonka jälkeen hyppi hetken oikea takajalka ilmassa. Ehdin sadatella mielessäni että siinä meni ristarit tai kinner mutta pienen hetken päästä Hippi alkoi käyttämään jalkaansa ja lähdin sen kanssa pihalle. Siellä se alkoi kävelemään normaalisti mutta selvästi hieman varovaisemmin. Hassua oli että muut treenaajat kyselivät tuleeko Hippi seuraavalle kierrokselle, ööö what about no. Justhan se hitto loukkas jalkansa! Yritin tiirata videolta josko siinä olisi näkynyt jotain mutta ainakaan mä en näe kuin sen että Hipiltä ihan pettää jalka alta. Ja tuo ääni minkä koira päästää on niin kauhea :(

Illalla Hippi käveli ontumatta mutta se ei oikein halunnut istua. Hyppi kyllä ilmaan kun kaivoin taskusta avaimia mutta minkäs hullu itselleen mahtaa. Tänään vein Hipin heti aamusta töihin tarkistettavaks. Hippi ei aristanut jalkojen tutkimista lainkaan mutta eläinlääkärin mielestä oikea polvi oli aavistuksen turvonnut. Eli ei muuta kuin ortopedeille soittelemaan. Mevetissä oli ajat tosi täynnä mutta sen verran oli meilläkin onnea matkassa että Jan Räihälle saatiin samantien tarkastusaika! Ei muuta kuin nokka kohti Espoota. Alkuun Hipin tutki Lotta Silfverberg ja sitten Räihä katsoi koiran. Mulla oli videokamera mukana josta pystyin tuon loukkaantumisen näyttämään. Tää oli taas tätä tyypillistä meikäläisen koirien eläinlääkäri-käyntiä jossa saa helposti hysteerikon maineen "ontuuko se pahasti? ei kun ei se onnu ollenkaan" "miten oireilee? no se ei heti halua istua". Räihä tutki Hipin jalat perusteellisesti eikä saanut sieltä pienintäkään kipua tai aristusta aikaiseksi. Pääasia on että nivelet on kunnossa, nyt ne on ainakin käyty kunnolla läpi. STATUS: perusneurologia ok, ei palp löydöksiä, ei aristuksia. Polvi normaali, liikeradat normaalit. Ei vetolaatikkoa, ei koukistajan luks. Seurataan ja 2 viikkoa hieman rauhassa.
Räihä epäili itse että Hipiltä olisi jalka osunut johonkin tai varvas vääntynyt tms. Nyt ei sitten muuta kuin Hippi taas lepäilemään. Siitähän se tykkää.

Täytyy toivoa että tästä olis selvinnyt säikähdyksellä, tosin toi reaktio A:lta hypätessä oli niin vahva että kyllä Hippiin sattui ja kovasti. Illan Hippi on levännyt kiltisti mutta kulkee välillä perässä eikä hitaassa vauhdissa ole edelleenkään ontunut. Tai levon jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Ei oo todellista, pieni Hippi-parka:( Tuo kiljahdus oli sydäntä särkevä:( Tsemppiä teille molemmille rauhaisaan eloon!! Toivottavasti nää murheet olisi pian takanapäin!! Rapsut <3

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista Hipille ja paljon rapsuja!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! On kyllä todellä huonoa tuuria Hipillä :( Onneksi ei kuitenkaan pahemmin käynyt. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset tsempityksistä. Tällä kertaa näyttää siltä että päästiin säikähdyksellä, jalka toimii normaalisti ja Hippi olisi omasta mielestään jo täysin normaali :)

  VastaaPoista