lauantai 20. huhtikuuta 2013


Tässä on ollut totuttelemista kolmen koiran laumaan. Pieni ja huomaamaton mummeli oli kuitenkin suuri persoona jonka puuttumisen kyllä huomaa.

Pari viikkoa mennyt ilman sen suurempia tapahtumia, mitä nyt Flown kanssa on tahkottu hieman tokoa. Viime sunnuntaina oltiin Mannerin Ninan koulutuksessa jossa ensin pääsi Hippi tekemään vähän seuraamista. Kommenttina oli että energistä seuraamista mutta välillä hieman epätasaisen näköistä kun Hippi kuplii, tanssahtelee, näykkii ja hyppii 8). Jos pursuaa virtaa niin ei voi ihmeitä vaatia sanoo Hippi. Nina sanoi että kokeissa suuri painoarvo on hyvissä perusasennoissa joten kokonaisuus olisi parempaa jos pa:t olisivat edes kohdillaan vaikka koira muuten seuraisi hieman epätasaisesti. Siispä nämä työn alle.Flown kanssa tehtiin ensin luoksetuloa niin että Nina piti pannasta kiinni. Vähän vauhtia mustavalkoiseen. Vielä tarvi pientä viilausta perusasennossa kovemmasta vauhdista. Seuraavaksi palkkailtiin hyppyä. Ensin heitin itse palkan ja sitten Nina. Flowlla on edelleen ihana lapsen usko että palkka tippuu taivaasta jahka vain hyppää hypyn. Se ei kertaakaan ole kääntynyt katsomaan minua tai apupalkkaajaa vaan hypättyään katsoo ylös mistä se lelu on aina ennenkin tullut. Hassu :) Loppuun vielä pari pysähdystä hypyn jälkeen jotka onnistuivat hyvin. Vielä katsottiin liikkeestä seisomista jota olen nyt treenannut niin että Flow kiertää mua myötäpäivään ja käsken sen siitä seisomaan samalla kun lähden itse liikkeelle. Vähän vaihtelua sille että Flow pyörii mun edessä josta pyydetty seisomaan. Kyllä nää liikkeet alkaa tästä muodostumaan, pikkuhiljaa!Unholaan jäänyt nouto on myös kaivettu treenivalikoimaan. Sheippaamalla oltiin päästy siis siihen että Flow tuo mulle kapulan käteen kun istuin lattialla. Tämä jäi vähän junnaamaan siihen että Flow herkästi heitteli kapulaa jos en heti ottanut sitä siltä. Nyt muutaman päivän pelkkä pitotreeni hyppäytti noudon siihen vaiheeseen että on nyt valmis liike :) Muutama muistutus leuan alta kiinni pitämällä että kapulasta irrotetaan vain kiitos-sanalla ja mustavalkee osaa nyt pitää kapulaaa. Hyvähyvä :)
Kaukoja ollaan tehty lumikasojen päällä jonne Flown mielestä on superhauska hyppiä. Tosin tän viikonlopun aikana lumikasat ovat uhkaavasti hävinneet mutta eikähän kivet ja kallionreunat aja jatkossa saman asian. Nyt ollaan toki tehty vain istu-maahan vaihtoja mutta ne ovat näiden kiipeily/hyppimiseleikkien ansiosta kohta yhtä nopeat ja täpäkät kuin Hipillä.Eilen Hippi kävi fyssarilla Remediumissa Petra Niemenpalo-Snellmanin luona. PAri viikkoa sitten tapahtuneen jalkaepisodin jälkeen ajattelin että olisi hyvä käydä katsomassa vaikka Hippi ei ole jalkaansa oireillut lääkärikäynnin jälkeen. En ole pitänyt sitä myöskään enää levossa, on saanut liikkua ihan normaaliin tahtiin. Tällä käynnillä Hipistä ei onneksi löytynyt oikein mitään, ihan pientä kireyttä etuosassa mutta se saatiin hoidettua hyvin. Petra tosin sanoi että etuosaan tarvitsisi hieman lisää lihasta joten Hippi sai punnerrusohjeet kotiläksyiksi. Namin avulla Hipin pitää laskeutua hitaahkosti kumarrusasentoon ja siitä sitten ylös, kun tämä sujuu niin sitten takaosaa korokkeelle ja siitä punnertamaan. Näytin Hipin omaa kumartamista mutta se ei ylläri käynyt jumppaliikkeeksi koska Hippi pudottaa etuosansa niin nopeasti maihin. Jälleen kerran tämä sama juttu että noita temppuja voisi käyttää jumppana JOS Hippi tekisi ne hitaammin. Mutta kun ei tee niin sitten täytyypi auttaa. Anyway, parasta oli toki se että jalka on täysin kunnossa eikä siitä ole aiheutunut mitään ongelmia lihaksistoon.Tänään Pandan olisi pitänyt olla shelttierkkarissa misseilemässä mutta viime hetkellä päätin etten lähde sinne lainkaan. Erkkarin piti olla Kirpun näyttely, teräsmummelin höntsäilytapahtuma. Kirpun nimen näkyminen luettelossa olisi ollut vain liian kurjaa. Panda pääsi sen sijaan pariksi tunniksi ulos juoksemaan Flown ja Hipin perässä. En usko että sitä jäi kauheasti harmittamaan suunnitelmien muutos.

Koska tänään paistoi aurinko, pääsi myös kamera pihalle. Se tarkoittaa kuvatulvaa jälleen kerran.Pieni arviointivirhe


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti