keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Maajoukkueyksilö!


Voi mahotonta. Flow on valittu koiratanssin maajoukkueeseen edustamaan Suomea niin MM-kisoissa kuin PM-kisoissakin! MM-kisat ovat elokuussa Suomessa ja PM-kisat ovat Norjassa marraskuussa. Hui että, kakara pääsee maailman huippujen kanssa mittelemään, niin siistiä. Ja samalla vähän hirvittää :)

Koska blogin päivitys on taas hieman retuperällä, tulee tässä koostetta viime aikojen puuhailuista.

Flow sai Riihimäen näyttelystä EH:n. Arvostelun ehdin jo hukata mutta kapea rintakehä sai mainintaa, muuten oli ihan hyvä arvostelu. Ja Flow käyttäytyi varsin mallikkaasti kehässä, mitä nyt liikkuminen oli hieman kimpoilevaa. Viitasen Minna nappasi kuvatodisteen Flown kehäseikkailusta. Sehän näyttää tässä ihan näytelmäkoiralta jos ei oteta huomioon hieman niukkaa tukkaa ;)Jos löydän arvostelun, lisäilen sen tänne. **Muoks. Löytyihän se!
"Hyvän tyyppinen. Riittävä luusto. Hyvä pää ja ilme. Elekanttinen (??) kaula. Selkälinja saisi olla suorempi. Pysty olkavarsi, edestä vielä liian ahdas. Liikkuu hyvällä askeleella" AVO EH4 Tuom. Astrid Lundava, Viro

Hippi kävi keskiviikkona Remediumissa Marin hoidettavana. Shelttiäisen palikat pistettiin taas paikoilleen. Hippi oli taas aktiivisena koko hoidon ajan... Siinä missä Flow nukkuu, Hippi härvää kokoajan jotain. Jos ei muuta niin ainakin heiluttaa häntäänsä. Kun ei vaan voi olla paikoillaan.

Lauantaina oltiin Hipin kanssa kisaamassa Vuokkosilla. Hassua, mutta tää oli meidän eka kerta tuolla hallissa. Ei vaan olla ennen sinne eksytty vaikka näinkin lähellä ollaan. Onneksi kisat olivat sisällä sillä ulkona oli niin lämmin, että olisin kyllä jättänyt kisat kisaamatta jos oltais oltu ulkokentällä. Joku raja sentäs. Hallissa olikin ihanan viileä, ihanteelliset olot kisata! Eka rata oli agilityrata jossa Hippi kirmasi väärään putkeen ennen kun oltiin ehditty alkua pidemmälle. Tämän jälkeen juoksi vielä pussin ohi ja sitten puomilla juoksi TAAS läpi. Ei muuta kuin sheltti syliin ja pois radalta. Houston, we have a (huge) problem. Kiva lähteä Ruotsiin kisaamaan kun kisapuomi on vähän hajalla.
Hyppäri oli tosi kivan tuntuinen ja vihdoinkin onnistuttiin vääntämään nolla! Viimeksi oltiin tehty hyppärinolla viime juhannuksena joten ihan mukava oli tällä kertaa onnistua. **Muokkaus. Eipäs ollakaan viime juhannuksena tehty hyppärinollaa vaan pitää kelata viime vuoden maaliskuulle asti**
Radalla tuli paljon putkilta kaarteluja (ne olemattomat putkijarrut...) ja yksi lähes yhteentörmäys mutta muuten ihan näppärä nolla. Kaartelukiertelynollalla sijoituttiin yllättäen peräti toiseksi, hiphei.

Maanantaina mentiin sitten Lohjalle epiksiin treenaamaan puomia. Ilmoitin Hipin mölliradalle ja kahdelle kisaavien radalle. Mölliradalla teimme oman version niin, että pääsin tekemään puomin kahdesti. Tällä kertaa Hippi pysähtyi joten palkkasin sitä huolella. Kisaavien radalla Hippi irtoili taas iloisena sinne tänne mutta nyt tehtiin puomi kisanomaisesti. Toisella kerralla Hippi pysähtyi liian ylös joten nostin sen puomin alastulon puoleenväliin ja hetsasin siinä jonka jälkeen kipaisi nopeasti oikeaan asentoon. Toisella yrityksellä kontaktit oli tosi hyvät joten palkkasin taas. Jei, kerrankin hyödylliset epikset joissa saatiin monta onnistunutta toistoa :) Päivän pilasi ainoastaan lämmittelylenkillä nähty kyy joka köllötteli siinä asfaltilla eikä sillä ollut aikomustakaan väistää meitä. Eka ja toivottavasti vika kyybongaus tälle kesälle...

Perjantaina olisi siis lähtö Ruotsiin, Märstaan. Siellä olisi Flowlla koiratanssikisa ja Hipillä agilitykisat. Toivottavasti ei sataisi vettä, se olisi varsin ankeeta eteenkin kun agility on nurmella. Muutoin on kyllä hauska lähteä reissuun pitkästä aikaa!

2 kommenttia:

  1. Te ootte kyllä maajoukkuekoirakko paikallaan! Onnea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos :) On kyllä huippujänskää päästä isoihin kisoihin!

      Poista