lauantai 17. toukokuuta 2014

KT-VSM 2014
Vieläkin hieman häkeltynyt olo. Flow meni ja voitti freestylen Suomen mestaruuden. Tässä taitaa mennä tovi asiaa sulatellessa. Vuosi sitten tammikuussa Flow aloitti samaisessa hallissa kisauransa vuoden ikäisenä hömpöttelijänä ja tänään plakkariin SM-titteli. Vähemmästäkin menee pää ihan pyörälle. Tuota otsikon sanahirviötä voin sen verran avata että siinä tarkoitetaan koiratanssin vapaatanssin Suomen mestaruutta. Onhan tuo melkoista kirjainjuhlaa mutta sama se, kelpaa meille :)

Kisoissa Flow teki tasaisen varmaa työtä. Alussa tuli muutama ylimääräinen pyörähdys käsipujottelussa ja pitkissä peruutuksissa + sivuaskeleissa meinasi tila loppua kesken ja jouduin vähän soveltamaan mutta muuten olen niiin tyytyväinen Flown tekemiseen. Jälleen kerran! Suomessa on koiratanssissa kova taso ja pikkuFlow meni voittamaan. Vetää sanattomaksi.

Pisteitä saatiin ihan hirveesti, yhteensä siis 187,34. Viime kisan huippupisteet lyötiin kymmenyksellä ja vielä isoissa kisoissa. Tuomarikohtaiset pisteet ja kommentit näyttivät tältä:
Johanna Saariluoma: Tekn. 189 tait. 89 yht. 178 "Ehjä kokonaisuus (alun pienestä haparoinnista huolimatta), kauniisto ja hyvällä asenteella työskentelevä koira. Hyvää täsmällisyyttä ohjelmassa"
Henna Meriharju: Tekn. 96 tait. 98 yht. 195 "Valtavan hieno! Ihailen malttia, millä Flow kuuntelee käskyjä, vaikka kovaa meneekin. Tätä on ilo katsoa!"
Mari Väänänen: Tekn. 99 tait. 91 yht. 190 "Hienoa yhteistyötä. Tällä tuomarilla meni kylmät väreet ihastellessa koiran keskittynyttä tekemistä. Ohjaaja ohjaa koiraansa kauniisti. Hyvä!"Palkinnot oliva huikeat! Saatiin hienoja leluja, kuivattuja herkkuja, puolen kilon pussi Ziwipeakia ja tietysti jättiläismäinen pokaali. Flowlle taisi paras palkinto olla kaikkien ihanien koira- ja ihmiskavereiden moikkaaminen, se kun oli taas ihan onnessaan kaikkia lirkuttelemassa. Nyt Flow saa taukoilla koiratanssista Ruotsin kisoihin asti ja sitten kesällä vain ylläpidetään tempputaitoja. Ja huomenna temppuilemaan näyttelykehään, mitähän siitäkin tulee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti