torstai 29. toukokuuta 2014

Agilitypäivä


Tai ehkä ennemminkin agility-iltapäivä/ilta. Hippi pääsi Nummelaan kisoihin ajatuksena testata vielä kisapuomi ennen Ruotsin reissua. Kisapaikalle saavuttuamme, oli kisat etuajassa joten meinasi tulla hieman kiire. Medit menivät jo rataa ja jouduin toteamaan, ettei radalla ollut sitä puomia... A mentiin pariin kertaan ja keinu kerran. Ja paljon takaakiertoja. Hipin kanssa tehtiin tosi näppärä nolla. Tein jopa yhden pakkovalssin radalla, heh. Keinu oli tosi hyvä. Hippi on nyt tehnyt tosi hyviä kisakeinuja kunhan vain muistan katsoa sitä koko ajan. Jos käännän katseeni jo eteenpäin, se varastaa helpommin. Simple as that. Ei siis tarvitse kuin itse olla huolellinen :P

Radan jälkeen Flow pääsi lenkille ihanien shelttien kanssa. Kyllä voi pieni bordercollie olla onnellinen kun pääsee "omiensa" kanssa riekkumaan. Raukka kärsii oikeasti jostain identiteettikriisistä ja haluaisi olla pieni sheltti. Kun tultiin lenkiltä, olivat medit jo toisen agilityradan kimpussa. Tälläkään radalla ei ollut puomia joten päätin olla menemättä sille. Hippi oli jo tehnyt yhden loistoradan ja halusin säästellä sitä viikonlopun reissua varten. Lenkin aikana olikin ollut palkintojenjako eikä Hippi ehinyt pokkaamaan ykköspalkintoa. Viime nollavoitto on syyskuulta joten mukavaa oli välillä onnistua tälleen isosti. onneksi saatiin palkinnot jälkikäteenkin joten päästiin lähtemään kohti Veikkolaa.Hipillä olisi ollut tänään agilitytreenit mutta kisojen takia nappasin Flown sinne. Flow on tehnyt viimeksi agilitya pari kuukautta sitten joten ehkä oli jo aikakin päästää mustavalkee liitelemään. Radat olivat onneksi lyhyitä ja simppeleitä sillä F ei vielä oikein osaa tehdä rataa enkä mä osaa ohjata sitä. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle. Eniten haasteita aiheutti putken pimeään kulmaan lähetys sillä Flow kaahasi siitä reippaasti ohi ja jatkoi laukkaympyrälleen. Monta kertaa. Käänsin putkenpäätä lopulta hieman, että Flow tajuaisi minne mennä. Rimoja putoili myös aina välillä, useimmiten tein itse jotain hölmöä mutta Flow saa kyllä luvan oppia sietämään mun epämääräistä ohjaamista hypyillä sillä sitähän on luvassa jatkossakin. Muutamia kohtia F meni tosi hyvin ja osaa kääntyä tosi pienesti jos vaan ohjaaja on osannut antaa vinkin käännöksestä ajoissa. Palkkailtiin myös takaaleikkauksista joita Flow ei vieläkään oikein tajua. Ei ole oppinut niitä siis itsekseen, höh. Vaikka hallissa oli viileä ja treenit olivat lyhyehköt, oli F ihan läkähtynyt treenien jälkeen. Tämä ominaisuus mua vähän huolettaa. Yhdistelmänä hieman huono lämmönsieto ja koko ajan täysillä tekeminen ei välttämättä ole ihan paras. F ei todellakaan himmaile missään vaiheessa vaan jatkaa aina samalla kaahauksella. Sen kanssa saa olla TOSI varovainen ettei vedä sitä tilttiin. Onneksi se juo treeneissä tosi hyvin, makoilee kipon vieressä ja latkii menemään. Kesällä ulkona treenaaminen taitaa olla Flown osalta tosi vähäistä ettei mitään vaan tapahdu.

Nyt pitäisi pakata kamat sillä huomenna on lähtö! Laiva lähtee Turusta illalla, Flown eka laivamatka :) Ja mikä sattuma, laivalla esiintyy Jarkko Ahola! Tällaista tuuria ei voi olla olemassakaan. Aamulla ei välttämättä ole ihan freesein olo kun jo puoli kasi päästään pihalle mutta onneksi noilla kisareissuilla ei tulokset ole se pääasia. Osataan me hylkyjä tehdä ulkomaillakin, siitä on ainakin vankkaa kokemusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti