sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Uudet ongelmat

Kisoissa on sitten kiva käydä, joka kerta tulee näköjään uusia onkelmia joista voi näppärästi hankkia harmaita hiuksia :D Tänään päivän teemana olivat putoilevat rimat. Niin kun mä olen ollut tyytyväinen siihen että Hippi ei piiiitkään aikaan ole pudotellut rimoja niin tänään Salossa tuli 3 (!) alas!! Ekalla radalla tuli keppien jälkeinen rima jota ei näy videolla. Siinä kuitenkin vedätin Hippiä ja se ilmeisesti tuli kiireellä perään. Kuulin että rima rapsahti joten puomilla vietettiin taas tovi jos toinenkin. Nyt en vaan anna periksi tuolla kontaktilla, Hippi mieluusti jättäisi sen viimeisen askeleen ottamatta. Keikkuu siinä ihan reunalla kunnes sitten loppujen lopuksi iskee tassut maahan. Muuten tykkäsin radasta, pienoinen valssihelvetti puolessa välissä rataa mutta muuten kaikki rullasi mallikkaasti.

Toisella radalla pudonneiden rimojen saldo oli kaksi >:/ Ja peräkkäiset esteet vielä. Varsinkin jälkimmäisen Hippi melkein pudotti mahallaan, sylkäs jotenkin tosi huolimattomasti esteelle. Pohja ei ollut ehkä ihan paras mahdollinen, paljon irtohiekkaa pinnalla. Hippi kun on aika ponnekas menijä, ei mikään liitelijätyyppi, niin ehkä se jotenkin myös vaikutti. Ponnistuskohdissa saattoi tulla jotain sutimista tms. Joskus nuorempana Hippi tosin pudotti rimoja jos vedätin sitä, toivon todellakin että tämä sama tapa ei uusiudu.

Ja tietysti aina ekana tulee peikko mieleen että mitäs jos koiralla onkin jotain vialla. Onneksi Karo oli varannut yhden "ylimääräisen" fyssarikäynnin keskiviikolle jonka Hippi saa nyt käyttää! Kiitos Karo :) Itse olen tuolloin töissä mutta onneksi yksi seurakaverini lupasi käyttää Hipin aistissa! Ihan mahtavaa, ei voi muuta sanoa :) Kiitos Malla!! Ihanaa, kun saa tämän asian heti hoidettua! Hipillä olisi ollut varattuna oma fyssari 14.6 mutta toisaalta hyvä että pääsee nyt vieläkin aikaisemmin :)

Tässä tämän päivän rimanpudottelut. Mä niin toivon että se johtuisi suurimmalta osin tuosta pohjasta...

Ja nyt on muuten pakko hieman treenata lisää agilitya Pandapalleronkin kanssa :D Hippi pääsi shelttien SM-joukkueeseen agilityssa ja kävi ilmi ettei minikoiria meinannut löytyä millään tarpeeksi joten hetken mietittyäni päätin lähteä Pandankin kanssa samoihin geimeihin! Kyllähän sen piti vielä palautua kisaradoille mutta että heti SM:iin... ;) Toivottavasti ehtis edes muutamat treenit vetää sen kanssa, ens viikko on vaan ikävän tukossa kun on Green Dayn konserttia, iltavuoroa, shelttikoulutuksia ja viikonloppuna Tallinnan kisamatka. Voipi olla että jää sovinnolla ens viikolle ja sittenhän se aika jo loppuukin :D Mihinköhän sitä on taas ryhtynyt... Huoh. Yksilökisoihin en sentäs ole vielä Hippiä ilmonnut, huominen on kuitenkin vielä aikaa päättää mitä tehdä. Toisaalta saattaa olla typerää ilmoittaa koira nyt kun ongelmia on pakkaantunut iso nippu.


***Lisätään nyt sen verran että puolisen tuntia ennen ilmon sulkeutumista, päätin kuitenkin ilmoittaa Hippiksen SM-kisoihin. Pudotelkoot rimat, jättäkööt kepit kesken ja loikatkoon keinulta. Nää on kuitenkin mun ekat SM-kisat joten täytyy kai sitä käydä katsomassa millaisista pippaloista on kyse :D ***

3 kommenttia:

 1. No Hah Nadja! ET sä nyt voi parin riman takia jättää Hippiä ilmoittamasta vuoden pääkisoihin!! :D

  VastaaPoista
 2. No rimat + kepit + keinun epävarmuus = useampi ongelma jonka olisin halunnut ratkaista ennen kun mennään isoihin kisoihin :D Nyt näyttää aika loppuvan kesken kun nätä juttuja putkahteli ilmoille näin viime tingassa.

  VastaaPoista
 3. No mut tuskin niitä siellä äsämmeissä tulee, joten hopihopi ilmoittautumaan!

  Sua harmittais ihan älyttömästi, jos et ilmoittais! Enkä kyllä usko, et niin ikinä tekisitkään :)

  VastaaPoista