torstai 24. kesäkuuta 2010

Nyt kävi näin

Eilen

Tänään


Ei mahda mitään, turkki läks. Eilen illalla harjasin, karstasin ja kampasin Pandan rastoja irti ja päätin että nyt lähtee. Ei ole koiralle kivaa kun karva takkuuntuu ylikireiksi rastoiksi joita ei meinaa saada nätisti irti millään. Ihan samoin kun viime kesänä, turkista puuttuu kokonaan oma rasva :( Vituttaa se, etten tajunnut viime vuonna yhdistää oireita exspottiin vaan tuikkasin litkut tänäkin vuonna koiraan. Tää kesä mennään nyt tällaisella lookilla, kasvaahan tuo takaisin. Viime elokuussahan leikkasin häntäkarvat ja pöksyt pois ja kyllähän ne jo kevääksi kasvoi takaisin. Nyt tietysti lähti vähän radikaalimmin tuota karvaa mutta pääsia on että Pandaa ei tarvitse kiusata jatkuvalla takkujen avaamisella! Ja koira itse tuntuu tykkäävän kesätukastaan, on käyttäytynyt varsin villisti tämän aamun :D

3 kommenttia:

 1. Voi tsiisus.. :D Panda on nyt kolmas sheltti mun tuttavapiirissä, jokon saanut kesätukan. On ne melkosia nahkoja.. ;) Mukavaa jussia!!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, jussit myös sinne :)

  Panda tuntuu nauttivan uudesta olomuodostaan :) Tiedä vaikka vetäisin tästlähin joka kesä samanlaisen nakulookin!

  VastaaPoista
 3. Kiva kesätukka Pandalla:) Meidän Panulla on myös rusketusraidat kesäksi, ne ei vain näy päällepäin, mutta toivottavasti helpottavat oloa paahteessa: vatsa on paljas, takalistolla ja sää'än kohdalla on puolentoista sentin tuuletusaukot;)

  VastaaPoista