keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

SM-kisat ohi

Meidän osuus ei ollut kovin kaksinen kyseisissä pippaloissa. Osuutemme alkoi lauantaina joukkuekisassa jossa sekä Hippi että Panda juoksivat shelttiyhdistyksen joukkueessa. Hippi liiteli toisella kierroksella. Rata oli mukava, ehkä jopa hieman helppo mutta mielestäni ihan kiva rata joukkuekisaan. Meidän osuus meni ihan hyvin, ainoa että ennen vikaa putkea unohdin jostain syystä tehdä valssin ja putkeen vienti oli hieman kaoottinen. Onneksi Hippi kuitenkin nappasi oikean putkenpään eikä saanut kieltoa härdellistä. Harmiksemme vika rima tippui! Kylläpä näitä nyt putoilee... Tosin jostain syystä tuomari/tuomarinsihteeri/kukalie ei ollut huomannut virhettä joten tuloksissa meille oli merkattu nolla. Ei hyvä mutta minkäs teet. Seuraava joukkueemme jäsen, Heli ja Cindy, saiat 15 virhettä joten se tarkoitti että finaalikierroksen Pandan ja juoksuisena viimeisenä starttaavan Ässän olisi pitänyt tehdä nolla jos mitaleille olisi halunnut. Pandan kanssa noien nollien teko ei ole ihan niin helppoa mutta kovasti yritimme :D Ensin tippui yksi rima takaaleikkauksen jälkeen, sitten vedätin keinulla ja Panda juoksi ensin ohi sekä kepeillä jäi vima keppi pujottelematta enkä tajunnut sitä kun vasta seuraavalla hypyllä. Tästä siis hyl. Ja koska myös Ässä hyllytti, oli joukkueen tulos hyl. Pandan kanssa oli kuitenkin hauska taas liidellä, täytyy nyt skarpata sen kanssa ja treenata kesällä neiti vielä kisakuntoon!

Sunnuntaiaamulla oli yksilökisojen vuoro. Katselin kun minien karsintahyppäriä rakennettiin ja epätoivo valtasi mielen :D Lähestulkoon pelkkää takaakiertoa ja ansaesteitä. Rataantutustumisessa ei ole koskaan viisi minuuttia mennyt niin nopeasti kuin mitä se tuolla meni! En ollut lainkaan sisäistänyt rataa ja olo oli varsin epävarma. Onneksi lähtönumeromme oli 31 joten pääsimme melko nopeasti kokeilemaan onneamme radalle. Tuloksia ei juurikaan oltu tehty, rata tuntui varsin mahdottomalta. Tehtiin Hipin kanssa kuitenkin varsin näppärää rataa aina sarjaesteelle asti (nro 9) jossa onnistuin unohtamaan radan!! Lähdin kuljettamaan jo A-osaa takaavientinä vaikka vasta B ja C olivat takaa! Ehdin siinä nanosekunnin aikana katsomaan että perkele, numerolappuhan on normipuolella mutta sitten olikin jo myöhäistä ja Hippi oli hypännyt esteen väärinpäin, tosin ihan kiltisti ohjausta noudattaen ;) Ei muuta kuin pois radalta, mitä turhaan sitä loppuakaan hinkkaamaan. Tässä meidän muutaman esteen räpellys :D Hylkyjä tehtailtiin reilut 120, tuloksia 33. Siinä voi aina miettiä, mahtoiko rata olla kuitenkin hieman liian epälooginen/epäagilitymainen? Voittajat näillä radoilla kuitenkin saatiin aikaiseksi joten ehkäpä se oli kuitenkin ihan ok rata :D Kyllähän tuota rataa voisi vielä treeninä kokeilla, jos sen vaikka yrittäisi muistaa kokonaan.

Mulla alkoi ennen SM:iä työpaikan vaihdoksen takia typistetty 2,5 viikon kesäloma. Heti alkuun kurvasin lainaamaan pikkuveljen kameraa, nyt kun on taas aikaa räpsiä kuvatuksia. Varasin myös Kirpulle ensi maanantaiksi ajan sydänultraan. Se on yskinyt kevään aikana hyvin satunnaisesti yöllä mutta nyt tiheämmin, 2-3 yönä viikossa. Muita oireita ei oikeastaan ole, mutta haluan varmistuksen asiasta.

Panda puolestaan on oireillut vähän samalla tavalla kuin viime kesänä, koira kutisee, iho on kuiva ja karva taas ihan rastoittunutta. Ja tällä kertaa olen melkein satavarma oireiden aiheuttajasta -> Exspot! Viime kesänä sai sitä yhden annoksen, kutisi pari päivää jonka jälkeen parempi. Kaikki muut oireet kuitenkin alkoivat suunnilleen pari viikkoa sen jälkeen, en vain osannut niitä siihen yhdistää. Enkä osaa sanoa, johtuiko se laihtuminen siitä, saattoi olla yhteensattumaa jostian muusta. Nyt kuitenkin sai exspotin kaksi viikkoa sitten, alkuun oli ok mutta sitten alkoi kutina. Yritin pestä lääkeshampoolla mutta eihän se enää auttanut :( Nyt karva on ihan samanlaista kun edellisvuonna, kuivaa ja takkuilevaa. En oikein tiedä mikä tuohon hoidoksi, olen yrittänyt pestä, laittaa kosteuttavaa suihketta ja syöttää megamäärät rasvahappoja. Ei enää ikinä exspottia Pandalle.

Loppuun vielä muutama kuva tämän päivän lenkiltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti