perjantai 18. kesäkuuta 2010

Treenit ennen SM-kisoja

Pandan kanssa käytiin esteillä tänään kun viime kerrasta on jo hieman vierähtänyt aikaa... Ja huomenna siis joukkueSM-kisat. Pandan kanssa startataan vielä finaaliradalla, ei hyvä :D Hippi starttaa joukkueesta ekana, tosin vasta toisella kierroksella kun ekan kierroksen koirakolla on juoksut. Jos mä oon joskus sanonut olevani hukassa tuon koiruuden kanssa niin en mä ainakaan yhtään enempää oo tällä hetkellä sen kanssa kartalla :D Panda vaan on niin superherkkä verrattuna Hippiin. Sen kanssa esim. välistävdot ovat ihan painajaisia koska jos kääntyy nanosekunninkin liian aikaisin niin se livahtaa esteen toiselle puolelle ja hyppää sen väärin päin. Panda ei myöskään lue mun hippiohjauksia (ylläri sinänsä...) vaan kääntyilee vääriin suuntiin. Tähän SAATTAA olla myös syynä hyvin vähäinen treenaus ;) Mene ja tiedä... Yritin kuitenkin tehdä helppoja kuvioita jotta pääsin palkkaamaan paljon ja näin saada molemmille hyvä fiilis huomista varten. Hippi pääsi tekemään ihan vaan muutaman kuvion, lähinnä vaan sitä yhdessä tekemisen riemua ja onnistumisia.

Ennen agilitya treenattiin Hipin kanssa piiitkästä aikaa tokoa. Viime kokeen jälkeen on Hippi saanut olla tokosta tauolla, asiat ovat saaneet muhia päässä. Ja jotain pientä muhimista olikin tapahtunut. Etenkin ruutu oli hyvä :) Otin monta toistoa tyhjään ruutuun ja joka kerta Hippi hakeutui hienosti takareunalle josta käskystä pysähtyi. Parilla ekalla kerralla tosin täpsytteli seiso-käskyn jälkeen joten kutsuin sen takaisin ilman palkkaa ja lähetin uudestaan. Silti se juoksi kovalla vauhdilla suoraan oikeaan paikkaan :) Enää ei hae ruudun merkkejä vaan suunta on suoraan keskelle! Otin myös merkin kautta ruutuun ja silti suunta oli hyvin keskelle. Tästä olin niin tyytyväinen!! Nyt tarttis taas ryhdistäytyä tuon tokon suhteen (kuinkahan monta kertaa mä oon muuten kirjoittanut tuon lauseen :o ).
Aloitin myös luoksetulon pysäytyksen treenaamisen ihan alusta takapalkalla. Jälleen kerran tein ainakin kymmenen toistoa peräkkäin josta vapautui aina lihapullapalkalle ja silti Hppi lähti joka kertaa yhtä lujaa kohti! Mä en oikeasti ymmärrä tuon koiran järjenjuoksua :D Edes selän takana oleva lihapulla ei saa sitä ennakoimaan pysäytystä vaikka se sinne tietää (?) kohta pääsevänsä. Jos nyt tätä jankkais lyhyellä matkalla paljon jotta saisi asian oikeasti tallennettua tyypin päähän.

Katselin koekalenteria ja tavoitteena olisi päästä elokuussa viimeistään kokeisiin. Tokokokeita on vaan jotenkin tosi huonosti, tai sitten viikonloput on muuten vaan liian tukossa...

Tässä vielä muutama muistelo viime viikonlopulta kuvien muodossa :) Palkintopallikuvia.

Ekan radan voitto


KV-kisan yhteistulosten 2.sija


KV agilityradalta caciag


Huomenna siis joukkuekisa shelttiyhdistyksen joukkeessa :) Toivottavasti onnistutaan tekemään sellaiset suoritukset kun mitä parhaimmillaan osataan! Sunnuntaina yksilökisassa sama juttu. Olisi hauska nähdä kuinka korkealle päästäisiin onnistuneilla radoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti