sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Tasaista työtä

Tänään Ojangolla agilitykisoissa, nääs. Triplahylly :D Ja jokaisella radalla KEPPIvirhe!! Mun varmaakin varmempi kepittäjä päätti tänään ettei pysty mm. jäämään yksin pujottelemaan jos ohjaaja irtoaa sivusuunnassa. Hittolainen, niin paljon kun noita on treenattu ja hyvinkin vaikeina versioina. Näin nyt kuitenkin kävi, no can do. Toivottavasti on joku hetkellinen mielenhäiriö. Kepit olivat kyllä joka radalla kohti ei-mitään ja niiltä lähdettiin aina takaisinpäin mutta ei se ole Hippiä ennenkään haitannut. Mutta koska kaikesta pitää aina yrittää kaivaa jotain positiivista, olivat Hipin kontaktit tänään niin kovin hienot! Vauhtia on tullut nyt paljon lisää. Ekalla radalla piti hetken odottaa että ottaa vielä viimeisen askeleen ja tassut maahan mutta silti kaikki tämä tapahtui paljon rivakammin kuin vaikka viime kisoissa :) Toisen radan puomilla jätin Hipin itse tekemään alasmenoa ja itse menin jo seuraavan esteen taakse ottamaan vastaan. Toimi :) Vikalla radalla oli puomi nopea mutta siinä vedätin Hippiä. Tein myös yhden valelähdön eikä lähtenyt liikkeen mukaan vaan odotti käskyä! Niin paljon edistystä :D

Tässä nippu keppivirheitä, olkaa hyvä.


Perjantaina oltiin työpaikan virkistyspäivillä lenkillä Nuuksiossa. Vau mikä paikka! En oo ennen tuolla ollut, mahtavia lenkkimaastoja ja järviä jossa koiruudet pääsivät uimaan! Matkat kävellen kestivät kolmisen tuntia ja puolessa välissä pidettiin pieni lounastauko. Kyllä olivat sheltit väsyneitä tämän reissun jälkeen. Kotona vedettiin muutaman tunnin tirsat ja sitten lähdettiin AST:in agilityepiksiin. Tavoitteena oli taas katsoa kuinka paljon häiriötä puomi kestää. Suunnitelma hieman vesittyi ennen puomia olevaan putki-puomi-ansaan. Tämänkin Hippi on osannut hyvin mutta nyt jostain syystä juoksi kolme kertaa onnesta soikeana putkeen! Miten mä olenkin onnistunut sotkemaan ton otuksen virtapiuhat pään sisällä näin pahasti!? Kun vihdoinkin osuttiin puomille, ei koira ollut enää putkivirheiden takia "kisamoodissa" vaan tarjosi hienon 2on2off eikä liikahtanutkaan vaikka yritin härkkiä sitä omalla liikkeellä lähtemään. Siellä tönötti.

Ehkäpä mun taas tarttis treenata noita sekoittuneita asioita ihan ajatuksella. Tai sitten Hipin muistikortti on täynnä ja vanhoja asioita tipahtelee päästä sitä mukaan kun uusia tulee, plop plop.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti