maanantai 28. joulukuuta 2015

Kurkkaus menneeseen
Kulunut vuosi on ollut kerrassaan mainio. Parhaana asiana tietysti lauman tulokkaaksi tituleerattu Piio. Miten löytyikin noin mainio otus, sopivan tuhma ja aina iloinen villiviikari.


Jos tarkastelee vuotta kisatulosten valossa, ei niissäkään ollut valittamista. Hipille kisastartteja eri lajeista kertyi varsin mukava määrä. Parhaiten mieleen jäi tietysti nollavoitto oman seuran agilitykisoista, joka kruunasikin sen agilityuran ja pikkumusta jäi lajista eläkkeelle huipulta. Vaikka Hippi olisi kuntonsa puolesta voinut juosta radoilla vielä pitkän aikaa, ei se tuosta nuorene. Parempi oli jäädä eläkkeelle huippukunnossa. Agilityn sijaan Hippi siirtyi rallytokon pariin ja sieltä keräsimmekin RTK1 ja RTK2 koularit. Koiratanssikisoista tehtiin elokuussa yksi huippusuoritus, jolla KM HTM alo-luokasta. Kerrankin oli tähdet oikeilla kohdillaan ja Hippi esitti parasta osaamistaan, siis muutakin kuin suloista sirkutustaan.


Flown kisavuosi oli tasaisen varma. Kisattiin kahdessa FS-kisassa, jotka olivat samalla maajoukkuekarsintakisat. Näistä molemmista luokkavoitot ja jälkimmäisestä se kaivattu viimeinen serti, jolla Flow valioitui! Koska plakkarissa oli myös viime vuoden puolella Ruotsin serti ja tämän vuoden huhtikuussa saatu Tanskan serti, valioitui F myös näiden maiden koiratanssivalioksi ja lisäksi Pohjoismaiden koiratanssivalioksi. Ensimmäinen laatuaan Suomessa. SM-kisoihin mentiin uudella ja hyvin epävarmalla ohjelmalla mutta niin vain Flow taas pisti parastaan ja voitti toisen SM-tittelin! Pohjoismaiden mestaruuskisoista joukkuekultaa ja henk.koht. 4. sija. Koiratanssikisojen lisäksi Flow korkkasi myös rallytokon ja tehtaili siellä RTK1 koularin sekä pari hyväksyttyä avoimesta. Loppuvuoden kisoihin ei päästy joten RTK2:n metsästys jää ensi vuodelle.


PikkuPiupali kävi näytelmäkehissä ollen kerran ROP-pentu. Junnuluokista on tullut yksi eri ja muuten eh:ta. Lähinnä moitteet ovat olleet tyypin kehittymättömyyttä ja sehän on onneksi korjaantuva vika, aika pitkäänhän tuo on ihan kakara ollutkin! Mutta nätti tyttö siitä on tullut!

Kuva: Emilia Välttilä

Ja pätevä <3 Kuva: Emilia Välttilä

Ja iloinen! Kuva: Emilia Välttilä

Ensi vuodelle ei sen kummempia tavoitteita. Alkuvuodesta on Dion luustokuvaukset ja sen perusteella katsotaan mihin kaikkiin harrastuksiin D:n kanssa lähdetään tutustumaan tarkemmin. Flown kanssa pistetään FS pidemmäksi aikaa tauolle ja puuhataan HTM:ää sen aikaa. Toiveissa saada positiot varmoiksi ja siisteiksi. Hippi tekee mitä haluaa! Ainakin rallytokoa jatketaan ja ehkä käydään joissain HTM-kisoissa, aika näyttää!

Maailman parhaat karvakorvat. Kuva: Emilia Välttilä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti