lauantai 9. tammikuuta 2016

Pakkasriemua


Hitsi, että mä tykkään näistä keleistä! Ei oo märkää, kuraista, pimeää, ankeeta. Toi puuterimainen pakkaslumi on myös ihan parasta! Valoa riittää ihan erilailla nyt kun on lumi maassa! Koirat ovat pärjänneet ihan hyvin kunnes pakkanen hyppäsi lähelle 30 miinusastetta. Sitten jäätyivät tassut. Onneksi kaapista löytyi fleecetossut shelteille ja Flow sai mun sukat lainaan niin johan taas vauhtia riitti.

LumiPiio


Pakkanen on pukeutumiskysymys.


Takki vinossa mutta ei se menoa haittaa


-28 ja aurinko paistaa!

Loppiaisena käytiin Flown kasvattajan kanssa Sellossa pyörähtämässä. Sai auton lämpimään parkkihalliin sulamaan ja koirat viihdytettyä ihmisvilinässä. Kuinka näppärää. Koirat saivat myös pienet treenit häiriössä. Ilahduttavaa on se, että Dio alkaa hiljalleen rakentamaan omaa kuplaansa töitä tehdessään. Nyt pystyi täysin ignooraamaan ympärillä kulkevat ihmiset, kuulutukset ja muut kauppakeskuksen häiriöt. Dio on aikaisemmin huomannut KAIKEN ja kaikki on myös ikäänkuin häirinnyt sitä. Se on selvästi tarvinnut vain paljon aikaa ja sitä se on toki saanutkin.
Lyhyt seuraamispätkä ylimääräisen häiriömuksun kera.
Tästä on vielä pitkä matka yhtään mihinkään mutta vastahan tuon apinan tie harrastuskoiraksi on aluillaan :)

Flown kanssa HTM-innostus laski lähes yhtä nopeasti kuin se alkoikin. Kävin muutaman kerran Emilian ja shelttien kanssa treenaamassa innoissani mutta sitten se taas vähän lössähti. Suurin syy on edelleen se, ettei Flowlla ole seuraamisiin samanlaista paloa kuin freestylessä. Onhan se kovin innoissaan ja yrittää kovasti mutta silti se ei oo ihan sama asia. Tietty mä voisin yrittää elää tän asian kanssa mutta kun eihän mun oo mikään pakko tehdä HTM:ää! Ehkä en kuitenkaan ihan vielä heitä hanskoja tiskiin. Katsotaan, saavatko intotreenit muutosta aikaan. Intotreeneihin kuuluu kateuskortti (shelttien touhuamisen seuraamista sivussa) sekä shelttiboostausta (nämä samat innokkaat shetlantilaiset riekkuvat Flown ympärillä sen treenatessa antaen lisäboostia).

Ai niin, viime postauksessa unohtui mainita Dion juoksut! Ekat sellaiset siis alkoi 28.12. Nyt se on virallisesti iso tyttö! Vaikkakin ihan kakara ja pöhelö sellainen <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti