maanantai 11. tammikuuta 2016

Hooteeämmää


Tänään treenailin metsälenkin jälkeen hieman hooteeämmää Flown kanssa. Nappasin kamerankin mukaan siltä varalta, että musta vain tuntuisi koiran näyttävän erilaiselta kuin FS:ää tehdessä. No ei ollut vain mustatuntuu-asia sillä koira myös näyttää ajoittain ei-niin-ilahtuneelta treenaajalta. Videointi oli myös siinä mielessä hyvä, että vinoumat varsinkin peruutuksissa tuli hyvin ilmi. Ja mä vielä palkkasin niistä. Jotenkin Flown etuosa näyttää suoralta mutta sen takapää on ties missä. Tosin oon paristi astununut sen tassulle kun Flow on alkanutkin tekemään takaperin pujotteluita tai mun ympäri peruuttamista, tämä epäilemättä aiheuttaa Flowssa pientä epävarmuutta.

Sivuaskeleet vasemmalla ovat hyvät, oikeallakin alkaa kehitystä näkymään. Onneksi kamerakin kertoi, että Flow tekee ne kohtuullisen suoraan. Käännökset toimivat molemmilla puolilla ja Flow pitää positiot hyvin niiden jälkeen. Tässä pysäytys-käsky käännöksen jälkeen on tuonut malttia position hakuun. Heel-positio tarvitsee vielä käsiapua, hakeutuu siihen ihan ok mutta ilman kättä on kyllä hukassa. Eli ei osaa vielä.
Jalkojen välissä seuraaminen on ollut Flown mielestä vähän jännää. Nyt oon palkannut sitä niin, että hyppää leluun. Vähän niinkuin Mambo-ohjelmassakin. Tämä on tuonut hieman parempaa ilmettä mutta edelleen peruuttaminen tai pivotit ovat hankalia.

Lelupalkkaus on vähän ongelmallista sillä toisaalta se tuo intoa mutta haittapuolena Flow jää kyttäämään sitä, jos se on näkyvillä. Samalla ilmenee ihme jähmeilyä koska focus harhailee selkeästi tekemisen ja lelun välillä. Lisäksi kyttäilen itsekin koiraa ihan tarpeettoman paljon, peilillinen treenitila olisi plussaa. Tai sitten tarttis vaan enemmän kuvata treenejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti