maanantai 8. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa treenaamassa

Tänään Hippi pääsi pitkästä aikaa liitelemään kun olin hallilla vetämässä tokoa. Voi itku miten onnellinen Hippi olikaan :) Tein ihan pieniä pätkiä, lähinnä vähän serpentiiniä, välistävetoja ja takaakiertoja muutamalla esteellä. Teki just niinkuin ohjasin, meno tuntui helpolta. Kepeillä muistuttelin eri kulmia, ei ongelmia vaan haki ihan mistä vaan. Kerran jätti vikan välin tekemättä kun kävin vähän liian aikaisin härkkimässä kääntymistä. Noin muuten sai häiritä kepeillä ihan niin paljon kun mieli teki, ei häiriintynyt mistään! Ihan superia oli taas mennä agilitya, vaikkakin ihan pienen treenin verran. Puomia tehtiin myös muutama toistoa, hyvin juoksi alas asti vaikka jäin jälkeen. No, kisoissahan sen sitten taas näkee kuinka jää himmailemaan reunalle, en ehkä ota siitä stressiä. Ilmoitin siis Hipin omiin kisoihin kahden startin verran. Ajattelin kisata sen kanssa nyt muutamia startteja syksyn aikana ja jos mitään ihmeellistä ilmenee niin tauolle takaisin. Nythän Hippi on ollut täysin normaali oma itsensä ties kuinka kauan, varmaan sen lääkekuurin alkamisesta lähtien heinäkuun lopulta. Juoksee ihan mielettömiä matkoja Flown perässä, ei varmaan koskaan ennen ole liikkunut niin paljon kuin mitä nyt tuon mustavalkoisen personal trainerin kanssa. Lenkkimäärät ovat pysyneet Kirpun takia aika samoissa mutta nuo kaksi pöhelöä vetävät melkoista siksakkia ympäri pöpelikköä.

Flow pääsi myös tänään esteille. Sehän ei osaa oikeastaan mitään agilityn taholta joten otin sen kanssa muutamia putkeen lähetyksiä ja lelulle juoksemista siivekkeiden läpi. Nämä Flow sentäs osasi tehdä. Vielä on muutama opetettava asia listalla. Kontakteja olisi toki voinut harjoitella kotona jonkun lautapalan kanssa mutta koska en ole saanut aikaiseksi hankkia minkään sortin palaa niin se on sitten jäänyt. Kosketusalustaa sentään aloin opettamaan viikonloppuna. Koska Flowlle on naksuteltu vadin päälle meneminen, alkoi se tosi nopeasti tarjoamaan alustalla seisomista. Ei mulla ole vielä(kään) oikein mitään suunnitelmaa miten aloitan kontaktien opettamisen. Ehkä mä luen sille iltasaduksi agilitysääntöjä kun väittävät noita mustavalkoisia niin viksuiksi ;) Naksuttelin myös vilkuttamista koska Flow niin kovasti tykkää tassujaan käyttää. Tätä saatan katua sitten kun se alkaa huitomaan kaikkea mahdollista tassuillaan mutta se on sen ajan murhe!

Tänä viikonloppuna omien karvakorvien seurana oli myös pari hoitokoiraa, sheltit Pirre ja Budi joiden omistaja oli kisaamassa agilityn MM-kisoissa. Kuusi koiraa on ehkä vähän liikaa, melkoista setvimistä hihnojen kanssa, onneksi Hippi ja Panda kulkevat vapaana! Flowkin on sitten tuossa pellolla irti mutta ihan pihalla en uskalla viitsi pitää kun on autotie vieressä.
Tässä huono kännykkäräpsy aamulenkiltä, kaik yhes koos.

Tässä pari muuta räpsyä pellolta, nämä sentäs kameralla otettuja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti