sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Jos ei muuta niin ainakin kuvia

Kalju-Panda


Aina on aikaa poseerata hetki kameralle

Flow on nyt jo 8 kuukautta, se on mun silmään kovin sievä beecee :)

^_^

Kirppukin haluaa osallistua naruleikkeihin

<3


Hipin syyskuun kisoista ei ole paljoa kerrottavaa. Koiratanssikisoissa emme päässeet kehään lauantaina kun järjestelyhommissa oli ihan tarpeeksi tekemistä. Sunnuntaina päästiin kokeilemaan taas kisaamista ilman treenaamista ja samalla sykkeellä mentiin kuin ennenkin. Hippi oli innokas mutta sooloili myös omiaan. En jaksanut välittää asiasta joten saattoi jopa näyttää siltä että sen kuuluikin pyöriä sata kertaa mun ympäri. No, pisteet kertoivat taas karua kieltä tekemisen tasosta, siihen KUMAn tuntumaan mutta ihan tarpeeksi kauas (1,5 pisteen päähän). Plääh. Miks mä tätäkin lajia harrastan, muissa lajeissa on sentäs teoreettiset mahdollisuudet pärjätä. Hippiä ei saa täysin hiljaiseksi eikä virheettömäksi joten yhtä lailla voisi vaan jatkaa turhien temppujen opettamisen ilman tavoitteita.

Treenaamattomuus kostautui myös tokokokeissa 16.9. Tai no, periaatteessa mä olin käynyt pariin otteeseen treenailemassa edellisellä viikolla mutta kaikki pitkäjänteinen suunnitelmallisuus ja ajatus puuttuu meidän tekemisestä. Tässäkin kokeessa nollaa pukkas, alkaen paikallamakuusta jossa Hippi oli noussut istumaan kolmen minuutin kohdalla. Ajattelin jättää menemättä kehään kun tiesin tuomarinkin olevan nihkeä tyyppi mutta tulipahan kuitenkin pyörähdettyä. Seuraamisessa puri lahjetta, siitä kutonen. Istumisessa taisi jopa istahtaa joten siitä 9. Luoksetulossa nousi TAAS istumaan mutta stopit oli ehkä parhaat ikinä -> 6. Sitten lopuista liikkeistä nolla. Ruudussa juoksi täysiä yli ja seisoi kehän reunalla hämmentyneenä. Kaikki noudot keturalleen koska edellinen koira pissasi kehään ja Hippi oli järkyttynyt tästä hajusta. Jopa hyppynoudossa se kävi kapula suussa katsomassa tätä julmasti sotkettua aluetta. Kaikki noudot olivat suunnilleen samassa kohdassa, tässä pissapaikassa. Kaukoissa oli jo ihan aivot jäässä koiralla, vaihtoi mitä vaihtoi ja loput jätti tekemättä.

Aina ei voi muistaa sitä mitä ei ole kunnolla opetettu

Eilen mummelit kävivät pyörähtämässä näyttelykehässä Turussa silläkin uhalla että Kirppu ei ole koskaan kelvannut ruotsalaisille ja Panda näyttää kapiselle. Jos jotain hyvää pitäisi keksiä, niin tuomari oli nopea ja muuten kiltti mummeli. Molemmat saivat EH:n, Panda oli kolmas (tokavika) ja Kirppu neljäs (vika). Arvostelut ovat jossain mutta lisäilen ne jahka löydän. Molemmilta puuttui tukkaa, Kirpulla oli "vakaa katse". Pandalla kuihtunut ja terävöitynyt pää (:D) ja eläväinen luonne.
Flow pääsi myös salakuljetettuna messuhalliin koska ei ole ennen tuollaisessa paikassa ollut. Ensimmäisenä näki veljensä joten hetkeen ei melskaamisen ohessa ehtinyt muuhun maailmaan keskittyä. Jossain vaiheessa alkoi tajuamaan että härdelli ympärillä on melkoinen ja silloin alkoi hieman jännittämään. Korvat olivat ihan taakse vedettynä ja Flowta kovasti läähätytti. Malttoi kuitenkin ottaa makupaloja ja pystyi leikkimään. Odottelin siinä kehien laidalla aikani ja annoin Flown tutustua tilanteeseen ja kohta se rentoutui ja pisti nukkumaan jalkoihin. Tämän jälkeen oli oma itsensä. Yhdessä tyhjässä kehässä kävin "treenaamassa" muutamia pikkutemppuja ja siellä pystyi keskittymään ihan normaalisti vaikka ympärillä juoksi koiria ja ihmisiä.

Flow ja Kaiku-veli. Niin ovat samanlaisia :)

Flown best friend Nova

No niin. Vähän asiaa ja paljon kuvia. Mutta ei me olla oikeasti ton enempää edes tehty. Paitsi sieniä on taas kerätty, itselle terapiaa (edelleen) kiireisten työpäivien jälkeen ja koirat mennä viuhovat minkä ehtivät, win-win.

1 kommentti:

  1. Iloisia kuvia neitien syyspuuhista! =) Paljon rapsuja koko köörille ja mukavaa syksyä!

    VastaaPoista