maanantai 18. marraskuuta 2013

Sehän meni paremmin kuin osasin odottaa!


Ei me edelleenkään ykköstä saatu vaan kakkostulos mutta ei se haittaa, tosi tyytyväinen olo jäi kokeesta! Olin itse kokeessa muissa luokissa koetoimitsijana joten olin tietysti alusta asti paikalla. Pelkäsin etukäteen, että odottelu saattaisi aiheuttaa pientä painetta Hippiäisen nupissa.
Ennen voittaja-luokkaa kävin pikaisesti pihalla palkkaamassa kaukot ja pakko oli myös tehdä yksi tunnari joka tällä kertaa oli ehkä paras suoritus ikinä. Tää suoritus olisi pitänyt jättää kokeeseen ;)
Paikallamakuussa oli pieni epäilys takaraivossa sillä viime treeneissä nousi Hippi istumaan. Tällä kertaa kuitenkin hyvin rauhallinen makuu ja siitä 10. Tosin Hippi hieman tärisi kun tulin takaisin, ei oo kivoja nää marraskuun kokeet luonnonkylmässä hallissa :(

Oltiin ekoina suoritusvuorossa joten ei muuta kuin pikaisen palkkauksen jälkeen hommiin. Liikejärjestys oli sekoitettu mikä on aina mukavaa vaihtelua. Ekana hyppynouto. Tää on oikeasti meidän "varma" liike, Hipin lemppari. Tälläkin kertaa hyvä suoritus ja 10. Kaukoissa oon käyttänyt takapalkkaa joten nytkin tein pienen hämyliikkeen ennen suoritusta ja Hippiraukka luuli että heitin namin selän taakse. Vaihdot olivat sitä mihin Hippi kykenee. Pysyi hienosti asennoissa eikä ennakoinut mitään. Lähiaikoina oon vapauttanut Hipin istumisesta tai seisomisesta joten vikaan maahanmenoon tartti kaksi käskyä ja tuli vielä kommentti kaupan päälle, hitto kun vieläkin pitää jumpata vaikka tästä ollaan yleensä jo vapautettu namille. Kaukoista 8,5, tuplakäskystä ja pienestä etenemästä seiso-istu-vaihdosta. Sitten tunnari. Hippi nappasi melkein heti omansa, sitten alkoi varmistamaan, nosti väärää ja palasi oman luokse jonka toi mulle. Voihan harmi, vaikka oon Hippiin tositosi tyytyväinen. Sitä kun on nyt aika rankasti "kiusattu" ton tunnarin kanssa. Nyt vaan täytyy uskoa että kaikki se treeni tuottaa vielä tulosta. Tästä siis nolla.
Metallinouto ok, kalisutteli aika paljon ja perusasento vähän vino -> 9.

Liikkeestä istuminen oli aavistuksen hidas mutta muuten ok -> 9,5. Ruutu onnistui vihdoinkin kokeessa. Hippi bongasi heti ruudun, juoksi vauhdilla sinne eikä edes lähtenyt tarjoamaan merkkejä! Ei vaan mennyt heti maahan joten annoin uuden käskyn. Tuomari tosin sanoi että olisi pitänyt odottaa kun Hippi oli menossa maahan. Useissa kokeissa Hippi on varastanut ruudusta kun olen suorittamassa kävelykaaviota mutta nyt se pysyi siellä kutsuun asti. Tällä kertaa ei myöskään tullut oikealle puolelle seuraamaan vaan muisti että vasemmalla on oikea paikka ;). Tuplakäskyn takia 8.

Seuraaminen oli alkuun hienoa. Hippi ei edes purrut lahjetta niin paljon! Lopussa alkoi kuitenkin kikkailemaan ja perusasennot unohtuivat! Argh. Oon palkannut perusasennoista tosi paljon mutta joku pieni klikki tuli shetlantilaisen päähän. Mene ja tiedä. Alun perusasennoissa näkyi myös tuo uusi Hipin ulospäin-kenotus... Tuomari kuitenkin tykkäsi kokonaisuudesta joten saatiin 9. Luoksetulossa Hippi esitti taas raivostuttavan tapansa nousta istumaan kun jätin sen. En tiedä mistä se on tämän keksinyt mutta aika monessa kokeessa on tämän tehnyt. Treeneissä ei juuri koskaan. Tyypillistä. Alun vauhdista melkein pystyi sanomaan että ei tule pysähtymään. Eikä pysähtynytkään. En antanut uutta käskyä vaan käskytin seuraavaksi maahan joka sentäs onnistui. Oijoijoi, jos vaan sais jostain kaivettua inspiraation niin opettaisin tuon pysähdyksen alusta asti uudestaan. Voi olla, ettei tuollaista inspistä tule löytymään. Luoksetulosta saatiin 5.

Yhteistyöstä saatiin 10 mikä pelastaa aina huonommankin kokeen :) Hippi oli ehkä parhaassa mielentilassa mitä koskaan aikaisemmin on ollut. Se keskittyi tekemiseen eikä sillä keittänyt yli missään vaiheessa. Pystyin myös vapauttamaan sen kunnolla ja kehumaan aika railakkaasti liikkeiden välissä eikä haukkua tullut kuin tunnarin jälkeen. Hippi myös palkkaantui valtavan hyvin kehuista ja se lähti aina hyväntuulisesti tekemään uutta liikettä. Meillä molemmilla oli tosi kivaa kehässä. Tällaista tän pitäis olla!Laskeskelin kisakirjan tuloksia, tää oli 9. voittajaluokan koe. Ei mee ihan putkeen tää koe-ura mutta onneks tossa kirjassa on vielä rivejä ja sivuja jäljellä, ei kyllä hitto anneta periks! Ja ei kun treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti