lauantai 2. marraskuuta 2013

Koira joka leikki tulitikuilla


Haa, ollaan oltu ahkeria ja leikitty lähes päivittäin tunnaria tulitikuilla. Ennen aamu- ja iltaruokaa on tehty yksi toisto ja olen vielä nostanut ennen sitä Hipin ruokakupin pöydälle jolloin sheltillä flippaa aina pienimuotoisesti. Tässä tulee hyvää treeniä kun (yli)korkeasta vireestä on vaan pakko rauhoittua ja keskittyä haisteluun tai ruoka viivästyy. Muutaman kerran Hipillä on mennyt ihan säheltämiseksi jolloin napsii tikkuja suuhun sitä tahtia kun ne nenän eteen tupsahtavat. Tästä olen antanut moitteita ja koira joutuu sohvalle makaamaan ja miettimään syntyjä syviä.
Nyt ollaan tässä vaiheessa.Tässä Hippi kävi haistelemassa ensin omaansa, päätti vielä tarkistaa muttei menettänyt hermojaan missään vaiheessa vaan kävi sitten ottamassa oikean tikun. Ei muiden nostelua, siirtelyä eikä muutakaan ylimääräistä härveltämistä. Tosin en tiedä että millä ihmeellä saisin Hipin opetettua haistelemaan kaikki kapulat/tikut. Sille tulee välillä edelleen sellaisia lukkoja jossa jumittuu parin kapulan/tikun välille jolloin se ignooraa muut ja tohottaa vain näiden kahden välillä -> jossain vaiheessa turhautuu kun niistä kumpikaan ei muutu omaksi ja nappaa sitten jonkun suuhun. No, täytyy nyt katsoa mitä tällainen parin viikon tulitikkutunnari-kuuri saa aikaan.

Tänään koirat saivat kavereita kylään kun Vuokko tuli koirineen kylään. Flow ja Jos-holsku painivat pellolla kuin pahaiset kakarat ja täytyy kyllä sanoa että F on melkoinen sissi. Jos painaa noin puolet enemmän mutta Flow ei anna leikeissään tuumaakaan periksi vaikka välillä on kyllä niin alakynnessä. Sieltä se aina jotenkin kampeaa itsensä jaloilleen ja leikki jatkuu. Eikä Flow inahdakaan vaikka Jos välillä roikkuu niskassa niin että nahka näyttää irtoavan (toki peli puhalletaan aina välillä poikki). Voisi kuvitella että Flow alkaisi välttelemään tuollaista astetta rajumpaa poikakaveria mutta ei sinne päinkään.

Äly ja Väläys kesältä


Huomenna on tarjolla melkoista hupia kun Flow pääsee ekoihin möllikisoihinsa. Toivottavasti radalla ei ole paljoa yli kymmentä estettä, se kun on meidän henkilökohtainen ennätys tällä hetkellä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti