keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pieniä suunnitelmia


Meidän seura järjestää epäviralliset agilitykisat 3.11 jossa luokkan supermöllit (ilmeisesti vain hyppyjä ja putkia) joten Fool pääsee ekoihin agilitykisoihinsa! Jee! Ei se osaa tehdä rataa mutta haitanneeko tuo, käydään näyttämässä miten rimat lentää ja siivekkeet kaatuu. Jos olis tosi reipas niin ens sunnuntaina ehtis treeneissä kokeilla jonkun pidemmän pätkän. Flow on kerran tehnyt 7 estettä peräkkäin mutta ei kai se niitä ehdi matkan aikana laskea. Olemme siis jännän äärellä.Hippi ilmoittautui taas tokokokeeseen. Tämähän tarkoittaa taas hetkellistä treeni-innon nousemista, ei toki vielä vaan sitten ehkä noin viikko ennen koetta. Ei liene edes tarvetta kirjoittaa tätä mutta ongelmaliikkeet eivät ole taianomaisesti tulleet yhtään paremmaksi. Nyt kun lunta ei vielä ole, yritän rakentaa ainakin pari kertaa viikossa ruudun jonnekin ja vahvistaa sitä oikeaa paikkaa. Taas. Helpommalla varmaan pääsisin jos tavattaisiin Hipin kanssa yhdessä sitä p*run sääntökirjaa iltalukemisena. Onneksi kokeeseen on vielä noin kuukausi aikaa joten ehdimme yrittää treenaamista moneen kertaan. Tai sitten todeta että no silleen ne viikot taas livahti ohi.

Yksi asia ollaan sentään saatu treenattua aika paljon paremmaksi ja se on Flown kahdella jalalla kävely/seisominen. Oon halunnut ton tempun opettaa Flowlle ihan vain jumppaliikkeenä ja tasapainotemppuna mutta huh, että se olikin vaikeaa! Flow oli pitkälti yli vuoden kun sitä aloitettiin mutta nyt vasta se on "valmis". Tasapainon hakeminen oli ihan TOODELLa vaikeaa Flowlle, varmaan tuo pitkähkö runko aiheutti ongelmia. Pienin askelin ollaan edetty ja nyt F osaa seistä jopa useamman sekunnin takajaloillaan. Hieman hitaampaa etenemistä kuin tuollaisen shetlantilaisen kanssa mutta sallittakoon se mustavalkoiselle.

Viime perjantaina sain vihdoinkin tilaamani uuden otsalampun. Harmi vain, että lähetyksestä puuttui akku ja laturi mutta nyt nekin ovat saapuneet postiin. Huomenna pääsen ne hakemaan ja sitten valoisampi aika koittaa. Mulla on ollut sellainen perus-Pezl otsalamppu mutta nyt tuo uusi Crelant valaisee toivottavasti hieman paremmin umpipimeät pellot ja metsät. Näin harmaana ajanjaksona osaa arvostaa myös noita iltavuoroja jolloin pääsee valoisaan aikaan lenkille.Pääsee vaikka ottamaan aurinkoisella ilmalla valokuvia ;)Tosin nythän taitaa olla pitkä pätkä sateista keliä joten tää kuvaaminen jää taas vähäksi aikaa tauolle. Hiljenee tää kuvasaaste taas hetkeksi.

4 kommenttia:

 1. En löytänyt pikaisella etsinnällä tietoa noista epiksistä. Onko ne jotkut teidän seuran sisäiset skabat vai saako sinne tulla ulkopuolisetkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epikset ovat kaikille avoimet :) Toivottavasti tää fb-tapahtuman linkki toimii
   https://www.facebook.com/events/168644373331013/?fref=ts

   Poista
 2. Toimi, kiitos! Tekis mieli itsekin tulla, mutta katsotaan, mitä mieltä jalka on..

  VastaaPoista
 3. Ää, ollaan alaikäisiä. Dippi on huimat viisi päivää alle tuon vaaditun 15 kk..

  VastaaPoista