sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Sinne ja takaisin


Flown ekat tokokokeet takana. Tokon joukkueSM ei ehkä se helpoin paikka aloittaa koe-uraa mutta Flow oli varsin taitava pieni mustavalkoinen. Aamulla lähdettiin klo 3 ajelemaan kohti Pieksämäkeä, perillä oltiin 6:30 joten ehdin ottaa pienet torkut autossa. Flow nukkui kyllä autossa mutta ei siellä samalla lailla voi levätä kuin kotona. Keli oli helteinen, aamupäivän porotti aurinko eikä juurikaan tuullut. Flown numero oli 32 joten aika nopeasti päästiin paikkamakuuseen. Luoksepäästävyys oli 10, F otti muikisteluilmeen ja heilutti häntää mutta malttoi silti mielensä eikä kiivennyt tuomarin syliin (mieli olisi tehnyt). Paikallamakuu oli hyvä, Flown vierestä lähti koira jota F ihmeissään katseli että kuin tuo tolleen nousi, mutta pysyi itse paikoillaan -> 10.

Sitten odottelemaan seuraavaa kehää. Yritin pitää koiran varjossa mutta kaikkialla oli hurjan kuuma. Ekana liikkeenä hihnassa seuraaminen. Tämä oli oikein kivan tuntuista, hirveästi ei tätä oltu treenattu ja F helposti on hihnan kanssa vähän päiväkävelymeiningillä. Nyt kuitenkin seurasi ihan ok ja pisteitä 9. Sitten tuli harmillinen oikosulku ohjaajalta. Vuorossa oli siis liikkeestä seisominen mutta olin jostain syystä menossa tekemään liikkeestä maahanmenoa. Hassuinta oli se, että Flow jäi ensin seisomaan mutta käskin sen siitä uudella käskyllä maahan. Tuomarikin meni halpaan tästä hyvin vakuuttavasta liikkeen vaihdosta koska antoi meille ensin 7 pistettä kunnes liikkuri sanoi että eikös se ole 0 kun piti olla liikkeestä seisominen... Tämä meni helteen ja väsymyksen piikkiin, en yhtään ymmärrä miten tällainen muuten olisi mahdollista!
Hyppy ihan ok, Flow jäi vähän vinoon ja korjasi asentoa kun lähdin liikkeelle, tästä 8. Liikkuri myös sanoi meille että jatkossa hihna taskuun tai kaulalle kun olin vain nakannut sen maahan :P Luuli varmaan että joku siinä joku pässi ekaa kertaa tokokokeessa. Koiraan olin varsin tyytyväinen, yhteen ihanitse nollattuun liikkeeseen en niinkään.Vikaa kehää odotellessa alkoi Flow olemaan aika kuumissaan vaikka sen päällä oli viilennysloimi ja yritin kovasti pitää sitä varjossa. Flowlla on oikeasti aika huono lämmönsieto ja tuo keli ei ollut mitenkään sille sopiva. Hippi vaan vähän tasaantuu kuumasta mutta Flow oikeasti hyytyy. Vikan kehän aloitti vapaana seuraaminen. En tiedä mikä Flowta tässä hämäsi, se että lähdettiin heti juoksemaan, vieressä oleva aita vaiko viereisen kehän ihmiset mutta eka pätkä oli omituisen huonoa. Se irtaantui sivulle tosi ihmeellisesti. Sitten lamppu syttyi että mitäs liikettä ollaankaan tekemässä ja loppu meni hienosti -> 8 pistettä. Liikkeestä maahameno vaati taas toisen käskyn, hassua sillä Flow on treeneissä pudonnut kuin kivi. Eikä noussut heti sivullekaan joten tästä 7,5. Kun kehuin Flowta ja levitin käsiä niin se hyppäsi vahingossa syliin... Luoksetulo oli ihan ok vauhtinen mutta sitten unohtui kokonaan perusasento. Tässä vaiheessa F taisi vaan olla jo aika väsynyt eikä jaksanut enää tsempata. Luoksetulosta 8. Tuomari tuli vielä sanomaan että ei hyväksy koiran temputtamista kehässä mutta tokaisin vain siihen että nuoren koiran eka koe ja nolla takana edellisestä kehästä joten keskityn vai pitämään sillä mielen iloisena.Pisteitä yhteensä 153 ja II-tulos. Ilman omaa sählinkiä olisi ykkönen ollut plakkarissa mutta mitäpä sitä suotta enää miettimään. Kivaahan se on ajaa eestaas 700km unohtamaan mitä liikettä on tekemässä.

Ennen kotimatkaa käytiin vielä porukalla uittamassa koirat ja sitten 340km ajoa edessä. Vähän Lahden jälkeen oli pakko pysähtyä ottamaan pienet nokkaunet, muuten olisin varmaan nukahtanut rattiin...

Tänään oli ansaittu ei-tehdä-mitään-päivä. Paitsi että nukuttiin pitkään ja käytiin kaverin kanssa kiva metsälenkki ja koirat pääsivät uimaan. Kyllä mä vähän jo katselin tokokalenteria, noihin kokeisiin on vain niin vaikea päästä...

Tuomisen Satu oli muuten ottanut Hipistä enemmänkin kuvia juhannuskisoista, ihania :)
***Muoks: En ymmärrä miks tää blogger kenkkuilee noiden kuvien kanssa, klikkaa ne auki niin johan näkyy!***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti