tiistai 27. lokakuuta 2015

Kotiläksyjä


Meillä on kotiläksy! Lauantain Vappu Alatalon koulutuksesta tuli tehtävänanto jossa uutta ohjelmaamme pitää treenata joka päivä. Suurimmalta osin itsekseen ilman koiraa mutta myös Flown kanssa. Vappu piti maajoukkueelle psyykkisen valmennuksen koulutusta joka olikin todella hyvä setti. Tuli paljon ajateltavaa. Nyt olen ryhdistäytynyt ja oikeasti tehnyt jotain joka päivä. Paitsi tänään vähän vähemmän mutta silti edes vähän!

Sunnuntaina olin hallilla ja testailin pätkiä musiikin ja koiran kanssa. Vielä ohjelmasta puuttuu pätkiä mutta on sitä yli puolet valmiina. Tästä siis lähdetään. Mullahan on nyt uuden työn ansioista maanantait vapaita joten eilen pääsi päivällä treenaamaan piskipajalle lämpimään. Mun pitäis treenata vielä ihan tosi paljon ilman koiraa jotta käskytyksen saisi selkärankaan. Turha ottaa koiraa mukaan musiikkitreeneihin kun oma käskytys on luokkaa ööööö. Vähemmästäkin menee koiralla pasmat sekaisin.

Liikkeistä Flown edessä kävely vaatii edelleen suoristamista, F kun lähtee tosi helposti kävelemään vinoon vasemmalle. Oon yrittänyt treenata tätä esim. seinän vieressä mutta Flowta alkaa helposti ahdistamaan kaikki tuollaiset sivuesteet. Otin myös kosketuskepin avuksi ja sillä kulkulinja saatiin paljon paremmaksi. Tuo vinoon kävely on aika hassua koska Flow tietää jo tosi hyvin front-asennon ja siinä se seisoo ihan suoraan. Kertoo vain sen, että liike ei ole vielä ihan satavarma Flowlle. Tämä siis tehotreeniin apuvälineillä helpotettuna. Meillä on ohjelmassa rekvisiittana keppi jota Flown pitää välillä kantaa ja välillä kiertää tai hypätä yli. Tässähän onkin sitten eroteltavaa Flowlle koska sehän haluaisi vallan napata siitä kepistä kiinni, myös silloin kun se yli pitäisi hypätä. Eli työsarkaa riittää jokaisella osa-alueella.

Kellojen siirron ansiosta tulee pimeää ihan hetkessä! Onni on tehokas otsalamppu joka valaisee puoli metsää kerrallaan.

2 kommenttia:

  1. Heips! Minkä merkkinen tuo otsalamppusi on? Muistelen Sinun jossain vaiheessa kirjoittaneen, että se on verkkoladattava ja alan itse olla ihan totaalisen kyllästynyt "patterisouviin", suunnitelmissa on hankkia verkkoladattava otsalamppu...

    VastaaPoista
  2. Mulla on tämä lamppu http://www.erikoistukku.fi/crelant-ch10-480lm-otsalamppu-p-2990.html
    Oon siis varsin tyytyväinen tuohon. Sen akku on ladattava mutta toimii omassa käytössä varsin hyvin kunhan vaan muistaa akun valmiiksi ladata. Huonona puolena voisi pitää sitä, että kun valo loppuu kuin seinään kun akku tyhjenee. Paristi on loppunut metsässä mutta onneksi kännykkä on aina mukana ja siinä taskulamppu.

    VastaaPoista