torstai 20. kesäkuuta 2013

Lomalla vol. 1

Viime viikonloppu sujui rattoisasti agilityn SM-kisoissa työskennellessä joten maanantaina oli hyvä aloittaa eka viikon mittainen pätkä kesälomaa, loput sitten elokuussa. Maanantaina oli Hipille ja Flowlle varattu ajat fyssarille. Hippi hoidettiin ensin, toukokuun ontumisepisodin jälkeen oli hyvä päästä hoitoon. Hipillä olikin selkä jonkin verran jumissa, nosteli päätä ajoittain kun tuntui epämukavalta. Todennäköistä on että tuo ei johtunut siitä jalasta vaan on ehkä taas ollut turhan paljon poliisina pysäyttelemässä isompiaan... Hitto, pakkohan tota on alkaa pitää oikeasti hihnassa kun Flowlla on juoksuseuraa. Hipillä ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa vaan väliin mennään aivot narikassa-tyyliin.
Flow oli onneksi hyvässä kunnossa, muutamia pieniä jumeja mutta niitä taitaa olla vähän joka kerta. Hippi odotteli huoneessa Flown hoidon aikana ja käyttäytyi kyllä niin huonosti! Oli koko ajan änkeämässä fyssarin viereen yrittäen namitaskulle. Hipin ahneus ja röyhkeys on ottanut taas yhden harppauksen eteenpäin kun ikää tulee lisää, great. Mummelina se varmaan ottaa haluamansa suoraan lautaselta.

Eilen oli koirilla lepopäivä mutta tänään pääsivät aamulla kameran kanssa pihalle, iltapäivästä treenaamaan temppuja ja illalla vielä pienet agilitytreenit oman agilitykoulutuksen jälkeen. Tässä muutamia kuvia, viime kuvista onkin jo aikaa ;)


Tässä myös tempputreeneistä koostetta. Flow alkaa saamaan kivasti vauhtia tekemiseensä, vielä on paljopaljon kaikkea uutta opeteltavaa mutta ehkä siitä ajan kanssa tulee yhtä taitava kuin pienestä ja pippurisesta isosiskostaan.Illan agilitytreenit olivat lyhyet, koostuivat lähinnä Hipin kanssa tuntuman hakemiseen muutamilla hypyillä ja putkilla. Niin, tuntuma, mitä se sellainen on. Kikkiäinen kaahaili menemään oman pään mukaan hiekka pöllyten. No ainakin se irtosi esteille :D Onhan tässä taas takana lähes kahden kuukauden tauko esteiltä joten ihmekös tuo että Kikiltä meinaa levitä kuuppa kun se vihdoin näkee muutaman hypyn ja putken. Onneksi ehtii vielä huomenna aamulla käymään hallilla hakemassa tätä kuuluisaa tuntumaa jotta perjantaina oltaisiin edes suunnilleen samoilla radoilla.

Flown kanssa tein muutamilla hypyillä ja putkella pientä pyöritystä. Huomio numero yksi. Flow pitäisi opettaa hyppäämään. Se varmaan luulee että rimoihin pitää vähintään osua, mieluummin pudottaa. Huomio numero kaksi. Flow meinaa tulla näpeille kun ennakoi palkkaa. Kerran otti vahingossa kiinni kun vähän kuumeni -> pieni tukkapölly ja keskustelu aiheesta. Näin kerran kuukaudessa treenaavana tulee herkästi sellainen olo että meillähän on aika h*lvetisti tehtävää jos ikinä meinaa kisoihin asti :P Huh, onneksi agility ei ole Flown kanssa mikään ykköslaji!

Tokon joukkueSM-kisat lähestyvät mutta tokon treenaaminen ei ole mitenkään lisääntynyt. Enimmäkseen harmittaa että lupauduin edes lähtemään, Pieksämäellekin näyttäisi olevan ihan kohtuullisen pitkä matka. Plääh.

2 kommenttia: