tiistai 24. marraskuuta 2009

Tokoatokoa

Heti alkuun Pandan kuulumiset, ontuminen loppus levolla ja kipulääkekuurilla :) Eli jonkinsortin venähdys oli kyseessä.

Hipin taukoillessa agilitysta juoksun takia, ollaan yritetty oikeasti panostaa tuohon tokoon. Viime viikolla oli tunnari jälleen kerran työn alla. Vuokko otti kapuloita mukaan aina kun nähtiin lenkin tai treenien yhteydessä joten sain Hipille monta onnistunutta yksittäistä toistoa :) Edelleen haistelee mielellään suu auki mutta nyt sillä on selvästi pieni haisu mitä tehdä, kirjaimellisesti. Nyt sitä kuuluisaa malttia kehiin, kisoihin ei kuitenkaan olla ennen maaliskuuta menossa. Lauantaina päästiin KKK:n tokon vamennusryhmän koulutuksiin joita tuli vetämään Sirke Viitanen ja Angelica Leiman. Oli kyllä hyvät treenit vaikkei paljoa ehditty tekemään. Treenit oli hallilla joten Hipin kanssa tehtiin muutamia asioita parkkipaikalla, eipä sitä halliin voinut juoksuisena viedä. Paljon tuli ajateltavaa ja treenattavaa. Nyt pitäisi oikeasti alkaa rakentamaan sitä kestävyyttä kokeisiin, palkkaamattomuutta jne. Tähän mennessä Hippi on mennyt kokeet läpi sellaisella lapsen uskolla että "kyllä mä ihan kohta saan palkan kun vähän tsemppaan" ;) Ylemmissä luokissa koe kestää kuitenkin niin paljon kauemmin joten tuohon asiaan täytyy nyt oikeasti alkaa paneutua.

Yksi asia mihin täytyy nyt paneutua on seisominen. Siis seis-kuin-seinään eikä seis-täpy-täpy-täpy-seis. Hippi tykkää teputella jaloillaan vaikka periaatteessa seisoo paikoillaan. Tästä täytyy nyt päästä eroon. Ei muuta kuin paluu perusteisiin. Mitenhän sitä onkaan aikoinaan päästänyt sinnepäin-suorituksia sormiensa läpi, ei tarvitse kauheasti ihmetellä miksi seisominen ei tapahdu niin täpäkästi kuin toivoisi. Seuraamisen liikkeellelähdöt ovat nyt myös työn alla. Hippi kun lähtee melkoisella draivilla liikenteeseen ja riskinä on että alkuun edistää kunnes hieman siitä tasaantuu. Myös nykiminen on ongelmana, Hippi olisi jo menossa ennen kuin itse liikun. Heh, jopas tässä on taas viilattavaa ihan perusasioissa :D Millähän ilveellä sitä opettaa vielä uusia asioita kun näihinkin saa kulumaan aikaa ihan kiitettävästi.

2 kommenttia:

  1. Mistä iihmeestä saat ton treeni-innon?:) Voisit lähettää osan siitä tännepäin;) Hyvällä mallilla kuulostaa olevan teidän tokoilut, tsemppiä treenailuun!!! Ja ihana juttu, että Pandan jalka parani levolla!! Hyvä, hyvä!! Rapsuja!!

    VastaaPoista
  2. Se treeni-into tulee ja menee. Varsinkin menee ;D Onneks on nyt noita ohjattuja treenejä, niistä saa aina pienen piristysruiskeen treenailuun! Terkut tytöille!

    VastaaPoista