keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Orastavaa matkakuumetta...

Hiphei, tammikuun alussa lähetään Ruotsiin kisaamaan :D Nyt on lentoliput varattu ja maksettu sekä ilmot laitettu menemään! Jännääää! Reissuun lähdetään Karon ja Shokin kanssa :) Mä oon lentänyt tasan kerran aikaisemmin joten saas nähdä mitä tästä reissusta tulee. Jos ei muuta niin ainakin mukavia muistoja. Göteborgiin ollaan siis menossa, MyDog-tapahtumassa järkätään neljä agilitykisaa joista kaksi on intti-kisoja ja kaksi normihyppäriä. Samaisessa tapahtumassa myös kaksi inttinäyttelyä jonne tosin ei olla menossa. Vilskettä ja vilinää siis ihan riittämiin.

Hippi on nyt ollut kuukauden verran totaalitauolla agilitysta. Juoksun takia ei olla tietenkään käyty hallilla joten neiti on saanut vähän lomailla. Tekee sille ihan hyvää vaikka jotainhan korvaavaa puuhaa on aina tarjolla. Ei pääse kokonaan tylsistymään ;) Aloitin jopa kirjoittamaan pieneen vihkoon mitä ollaan tokotreeneissä tehty. Tosin siellä on vasta yhdellä sivulla tekstiä :P Hiljaa hyvä tulee.

Nyt kun Hipin juoksu alkaa olla ohi, käytiin tänään pitkästä aikaa ottamassa pienet agilitytreenit. Ja Hippi oli ihan super! Se kuunteli niin hyvin, halusi ymmärtää ohjausta ja tehdä oikein :) Treenasin lähinnä välistävetoja ja hankalia keppikulmia. Ja ne toimi. Hippi haki keppejä mitä hankalimmista kulmista, sille on tullut ihan hirmuinen varmuus tuohon pujotteluun :)
Vaikka treenattiin ihan vaan kymmenisen minuuttia, jäi tuosta hallivisiitistä niin hyvä mieli! Lauantaina on kolme starttia Turussa, nyt kun sais tuon fiiliksen siirrettyä niihin kisoihin. Puomi alkaa oikeasti olla melko hyvässä jamassa, nyt vaan täytyy olla tosi tarkka että kisoissa ei hyväksy ollenkaan huonoja alastuloja! Huutia ohjajalle jos nyt oikeasti alkaa taas lipsumaan kriteereissä!

Loppuun muutama vanha kuva jotka löytyivät kuvakansioita penkoessa. Ihan vaan siks että on ollut kelit niin perseestä ettei uusia ole päässyt napsimaan ikuisuuksiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti