keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Matkakuumetta

Flow lähti tänään Vuokon ja komppanian kanssa reissuun. Ajelevat matkailuautolla Ruotsin kautta Tanskaan ja Flow pääsee spitz-ystäviensä ja Jos-holskun kanssa viettämään karavaanarielämää. Dion vien huomenna Inkooseen Eralle ja sitten vaan ootellaan Hipin kanssa perjantain lentoa. Kone on yhden aikaan Tanskassa ja siellä vietetään aikaa iltaan asti Vuokon seuruetta odotellen. Hipille täytyy huomenna vielä naksutella lentokassiin sujahtamista, viime lennosta kun on jo pari vuotta. Tässä lennossa on vaihto Ruotsissa ja aikaa on siihen vain 35 minuuttia mutta eiköhän sekin luonnistu. Tanskan kisoista tuli osallistujalista ja FS 3-luokassa on 7 koiraa, kivaa kun on kilpailua :) Tanskassa vain voittajalle jaetaan serti joten sen saavuttaminen onkin paljon haastavampaa kuin Suomessa tai Ruotsissa. Toivottavasti Flown kanssa saadaan tehtyä hyvä ja sujuva suoritus, se jää sitten nähtäväksi mihin se riittää.

Piupali sai eilen rabiesrokotteen. Ihan kahta viikkoa nelosrokotteen tehosteesta ei ehtinyt kulua mutta halusin sen nyt kuitenkin jotta kolmen viikon varoaika olisi äkkiä ohi ja pääsisi vaikka johonkin match showhun käymään. Etenkin pennulle oon noi rokotteet antanut aina erikseen. Elimistölle vähän vähemmän rankkaa kun ei kaikkia aineita tuupata kerralla.

Hipin cPL-arvo ei ole vieläkään tullut, tosin siinä on mennyt ennenkin tovi. Odottavan aika on tunnetusti pitkä. Huomenna Hippi joutuu pesuun. Sen jälkeen täytyy pitää se kurissa jottei pääse kieriskelemään pellolla, jostain syystä harrastaa sitä ihan intona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti