torstai 12. maaliskuuta 2015

Aika todellakin lentää


Dio täyttää huomenna 12 viikkoa. Ihan käsittämätöntä, että PinPin on viihdyttänyt olemassaolollaan täällä jo kuukauden ajan! Penukki on kasvanut hirmuisesti, pääsee nykyään jo ihan itse könyämään mm. lelulaatikkoon.

Osaa olla aika vakuuttavan näköinen tikarihammas

Dio ei tän kuukauden ajan ole opetellut muuta kuin arkisia asioita. Paitsi pyörimistä, sen osaa. Ja seurata namikättä. Muistaa satunnaisesti nimensä. Ja työntää päänsä pantaan. Mutta Dio on hiljalleen oppinut olemaan töissä kiltisti. Nukkuu häkissään kiltisti eikä enää mekasta raivopäisenä. On päässyt muutamia kertoja myös keittiön puolelle ja siellä on nukkunut rauhassa eikä ole kiinnittänyt turhia huomioita siihen, että tulen ja menen ovista hela tiden. Äärettömän hieno taito! Nyt kun kelit ovat olleet kohdillaan, oon pitänyt ruokiksen työpaikan takaterassilla jolloin koirat ovat saaneet olla pihalla hengailemassa. Tykkäävät.

Dio sai tänään ekan rokotuksen ja samalla mittailtiin strategisia mittoja. Painoa on nyt 3,45kg ja korkeutta noin 27 ja risat. Rokotetta ei edes huomannut koska oli niin keskittynyt syömään maksakakkua. Reipas tenava, tänäänkin.

Auringon ilmestyessä esiin, on kamera päässyt taas lenkeille mukaan. Vielä on värit luonnossa hieman valjuja mutta eiköhän tää kevät tästä etene.
Näihin kuviin ja tunnelmiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti