sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Ihan mahoton Flow!
Kaksi voittajaluokan kisaa koiratanssissa kahden viikon välein ja plakkarissa kaksi sertiä. Siinä Flown saldo tähän mennessä. Tämän päivän kisa meni siis loistavasti siitäkin huolimatta että tultiin puoli kolmen aikaan yöllä kotiin ja aamulla oli kello soimassa ihan liian aikaisin. Onko järkeä sitten mennä keikalle ennen kisoja? No oli tottakai koska hyvä musiikki auttaa valmistautumaan kisasuorituksiin parhaalla mahdollisella tavalla

(Paitsi jos aamulla väsyttää kovasti)

Anyway, matkaan lähdettiin vaikka hetken jo mietin kisojen skippaamista. Paikan päällä oltiin aika viime tipassa, hirveellä kiireellä teippailin painoja tynnyriin jotta se pysyy pystyssä Flown kiivetessä vauhdilla sen päälle. Kehään päästiin treenaamaan ennen voittaja-luokan alkua joten kaikki meni niin tohinalla ettei siinä ehtinyt edes jännittää. VOI-luokassa oli neljä koiraa ja Flow oli toisena suoritusvuorossa. Mentiin siis vanhalla, hieman tuunatulla Flinstones-ohjelmalla jotta Flow saisi viime kisojen vaikeamman ohjelman jälkeen tehdä vastapainoksi tällaisen vauhtirallattelun. Ja melkoista rallattelua se olikin! Flowlla oli joku henkilökohtainen missio kokeilla kuinka vauhdilla pyydetyt asiat voi tehdä. Ja kaiken tämän vauhdin lisäksi se teki töitä todella tarkasti. Yksi isompi virhe tuli kun se lopetti tynnyrin päällä pyörimisen liian aikaisin. Se päällä oleva huopa liukui ilmeisesti tassujen alla koska F ei oikein tykännyt missään vaiheessa tehdä tuota temppua vaikka normaalisti tekee sitä mielellään. Itse käskytin välillä ihan liian myöhässä mutta onneksi tämä kisoissa skarppaava mustavalkoinen hoiti oman osuutensa paremmin kuin hyvin.

Jälleen kerran sain olla tositosi tyytyväinen ohjelman jälkeen. Edelleen vauhti ja into on huimaa kehässä ilman että tarkkuus kärsii. Eikä edes unvajeesta kärsinyt ohjaaja pystynyt jähmeilemään niin paljon että Flown suoritus olisi kärsinyt. SuperFlow!Pisteitä saatiin siis 174 tuolla voitettiin luokka.
Tuomarikohtaiset pisteet:
Hannele Parviainen: tekn. 92 tait. 93 yht. 185
Marita Packalen: Tekn. 88 tait. 89 yht. 177
Mirja Ovitz: Tekn. 80 tait. 80 yht. 160

Nyt Flow saa taas pienen tanssitauon. Reenataan uusimmat temput parempaan kuosiin ja kattellaan miten uusi ohjelma vielä muokkautuu. Periaatteessa meillä ei ole nyt mikään tarve kisata kun kolmannen sertin (tai siis valioivan) saa ottaa vastaan vasta vajaan vuoden päästä. Nyt yritetään vaalia tätä hyvää flow-tilaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti