sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäispuuhasteluja
Ihanaa, miniloma! Vielä kun torstai oli ylityövapaa niin tässähän tuli pidempikin pätkä lomailua (jotka toki ovat kohta jo ohi). Kelikin on ollut kohdillaan joten kamerakin on päässyt taas ulkoilemaan. Ja ollaan treenattukin! Vieläpä aika paljon meidän mittapuulla. Torstaina käytiin Veikkolassa treenaamassa Katjan ja Susannan kanssa. Flow harjoitteli ufon vieressä seuraamista koska se haluaisi niin kovasti lähteä viemään alienia purkkiin joten palkkailin siitä että unohti esineet. Uutena temppuna (ehkä enemmänkin sovelluksena) treenasin front-tempusta tuunattuja sivuaskeleita mun edessä. Taskulamppu on katsetargettina ja yllättävän nopeasti Flow alkoi sivuaskeleita tarjoamaan, pysyi jopa ihan suorassa.Hippi pääsi tekemään vähän HTM:ää. Positioita on mukava hinkata tuollaisen työmyyrän kanssa vaikkei meillä ole edes ohjelmaa tai kisasuunnitelmia. Koska Hippi kävi keskiviikkona Hyytiäisen Marin hoidettavana, oli Hippi periaatteessa levossa eikä tehnyt muuta.

Perjantaina meidän piti mennä koiratanssin möllikisoihin Tampereelle jotta olisin voinut palkata Flowta ohjelman aikana. Heräsin klo 11 todetakseni että olin aamulla huitaissut herätyksen pois päältä. Ei sitten lähdetty treenaamaan. Illalla ajeltiin Turkuun ja pysähdyttiin Paimioon Kaiku-veljen kanssa lenkkeilemään.


Lauantaina Hippi oli ilmoitettu kolmeen starttiin Tsaun kisoissa. Kaksi ekaa rataa oli suht peräkkäin, klo 10 ja klo 11:30 mutta kolmas agilityrata olis ollut vasta 15:30 joten suunnitelmissa oli mennä vain nuo aamupäivän radat. Ekalla radalla oli tuomarina Henri Luomala. Muuten rata näytti kivalta mutta loppusuoran välistäveto mietitytti, enhän mä edes muista mitä Hipille niissä pitäis tehdä :D. Hippi kulki ihan hirmuista kyytiä, irtosi esteille ja mm. keinu oli nyt tosi hyvä. Sinne välistävetoon me sitten tyssättiin kun ajattelin "vähän" hidastaa Hippiä ennen ekaa hyppyä. Tämän ansiosta Hippi kielsi ja pudotti riman kun sen sitten sain sille hypylle. Ehkä mun pitäis joskus treenata näitä(kin) sillä mulla on ajoitukset ja ylipäätään ajatus ihan hukassa. Puomilla hoputin vaan juoksemaan kovaa alas joten hups, sieltä hyppäs. Onhan tässä toki mennytkin monta vuotta kun viimeksi ollaan virhe saatu puomilta. Piti itseasiassa ihan muistella ja on varmaan ollut jotain -09. Keskeytyksiä on ollut sen jälkeen ei-pysähdysten takia mutta kontaktivirheestä on viitisen vuotta. Toisaalta tällä mun tän hetken tyylillä noita vitosia saattaa tulla jatkossakin ellei asialle tee jotain.

Flowkin pääsi pihalle kokeilemaan keppejä ja pääsi Saaren Sirpan kameran eteen. Todistusaineistoa pujottelusta vieraassa paikassa :)


Välillä Flow vaan juoksi täysiä keppien ohi kun ei mukamas löytänyt oikeaa väliä mistä mennä sisään! Ei oo helppoo!


Hippi pääsi näyttämään miten pujottelu sujuu silmät kiinni. Pala kakkua! Kuva edelleen Sirpa Saaren käsialaa, kiitos hänelle näistä muistoista :)


Toinen rata oli Timo Teilerin käsialaa. Ihan uusi tuomarituttavuus. Rata oli tosi kiva, tykkäsin kovasti! Tällä radalla Hippi tuntui liikkuvan vieläkin vikkelämmin mutta oli silti äärimmäisen hyvin kuulolla. Ainoastaan puomi oli jälleen vähän epämääräinen, Hippi hyppäsi vieläkin selkeämmin mutta ilmeisesti joku kynsi kontaktille osui. Ei tää nyt ihan tälleenkään voi oikein jatkua joten joko alan treenailemaan tai sitten olen kisoissa napakampi. Anyway, tältä radalta saatiin nolla jolla sijoituttii kolmanneksi :) Onneksi saatiin palkinto toimistosta joten päästiin lähtemään pellolle lenkille kun Kaiku-veli tuli vielä moikkaamaan.Sisko ja veli


Kisoista ajeltiin Sannan ja Novan luokse missä treenattiin tovi ja vietettiin hauska ilta. Hippi treenasi hieman ohjelmaansa jolla yritetään vielä kerran Salon kisoissa. Tosin Kikkelströn oli taas sen verran inskana ja vinkuvana ettei siitä taida tulla kuin yleisön viihdyttämistä :) Sillä on ohjelma täynnä vaikeita asioita mutta eipä se tekniikka oo koskaan ollutkaan SE Hipin ongelma vaan kaikki muu :D No mutta, käydään nyt katsomassa mitä Hippi tällä kertaa keksii. Hipin vapaudet ovat nykyään paljon suuremmat kuin sen velvollisuudet ja Hippi tietää sen varsin hyvin.

Flown kanssa treenaaminen on edelleen kokonaisuuksien rakentelua ja palkkaamista. Teen suhteellisen lyhyitä pätkiä sillä yritän edelleen suojella sen motivaatiota ja virettä. Ja siis sen tekeminenhän on parantunut ajan kuluessa ihan hirmuisesti, vauhtia ja asennetta on tullut roppakaupalla lisää ilman että tarkkuus olisi kärsinyt. Ja en missään nimessä halua tämän kuvion leviävän käsiin. Itseäni hieman hirvittää että reilun kuukauden sisään tulee kolmet kisat (Salo, SM-kisat ja Ruotsin reissu toukokuun lopussa) ja että Flown tekeminen kärsii tästä. Into ja halu tehdä on kuitenkin mulle ne tärkeimmät asiat, kaikki muu on toissijaista. Tekniikkavirheitä voi aina korjailla treenin kautta mutta jos into häviää niin siinäpä se sitten olikin. Onneksi intoa on mustavalkeella kokoajan enemmän ja enemmän joten ehkä tää on enemmän mun päänsisäinen juttu kuin todellinen mörkö. Hippi on työskennellyt aina niin satasella pennusta lähtien ettei sen kanssa ole koskaan joutunut pohtimaan tällaisia asioita, muita toki senkin edestä. Ongelmansa kullakin mutta onneksi niiden ratkominen on pääsääntöisesti varsin mukavaa hommaa!

Treenien jälkeen on hyvä heitellä palloa ja katsoa kun koira loikkaa!
Flown ja Flown bestis-pusukaveri Nova

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti