lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tik tak valiokello käyntiin!


Aamulla puoli kahdeksan lähdettiin Vuokon kanssa ajelemaan Yläjärvelle koiratanssikisoihin. Vuokon Jos-poika oli HTM-luokassa joten meillekin tuli hieman aikaisempi lähtö. Koska Flow oli vasta freestylen voittajaluokassa, tuli odotusta paikan päällä melkein neljä tuntia. Pelkäsin odotusajan olevan vähän liikaa Flowlle mutta onneksi tyyppi otti senkin aika lunkisti autossa nukkuen. FS-luokan alussa käytiin tutustumassa kehään. Siellä olikin melkoinen kuhina mutta ei Flow muita koirakoita ehtinyt huomaamaan hommia tehdessään.

Voittajaluokassa oli viisi koiraa ja Flow toisena suoritusvuorossa. Ennen omaa vuoroa ei mua jännittänyt käytännössä lainkaan, ennemminkin oli sellainen hinku päästä kokeilemaan tuota uutta ohjelmaa! Tavoitteena oli saada alku onnistumaan ja koiralle selkeät käskytykset jotta sillä olisi edes teoreettiset mahdollisuudet onnistua. Ja nämä tavoitteet täyttyivät erinomaisesti! Flow teki todellakin parhaansa ja vaikka muutamia epätarkkuuksia tuli, ei se haitannut sillä kokonaisuudessaan ohjelma meni niin hyvin! Edes ohjelma "hitaus" ei nyt haitannut Flowta vaan mustavalkee teki tarkasti ja täsmällisesti töitä :) Huikeen hieno Fooli! Olin ihan supertyytyväinen koiran suoritukseen. Niin vähäisellä treenimäärällä näin hieno suoritus.

Esityksen jälkeen lähdettiin lenkille ja sitten tuloksia jännäämään. Ja Flowhan teki melkoisen paukun sillä se voitti ekan voittajaluokan kisansa ja sai sertin joten heti napsahti valiokello päälle! Pisteitä saatiin huimat 179! Enpä olisi heti uskonut tällaista menestystä :)
Tässä tuo esitys. Lopussa kameran tarkennus hieman sekoilee mutta kyllä siitä suurimman osan näkee.Tuomarikohtaiset pisteet:
Marita Packalen: Tekn. 89 tait. 88 yht. 177
Johanna Saariluoma: Tekn. 88 tait. 87 yht. 175: "Ohjelmassa huikea alku. Joitakin suvantovaiheita koreografiassa, mutta pääosin sujuvaa etenemistä. Olisin toivonut koiralle suurempaa roolia ohjelman loppuhuipennuksessa. Yhteistyö oli erittäin hyvää! Joitain teknisesti hyvinkin haastavia liikkeitä mukana"
Mari Väänänen: Tekn. 92 tait. 93 yht. 185 "Ihana Flow. Koirakosta paistaa yhteistyön ilo"


"Mä olin tänään ihan superhypertaitava. Tosin mitä ihmeellistä siinä on, ainahan mä oon" T. Fooli


(Hitto että musta on tullut laiska! Mulla oli järkkäri mukana mutta en jaksanut kaivaa sitä autosta vaan otin TAAS vaan kännykällä kuvia...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti