sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kaikki lomat loppuu aikanaan
Viikon talviloma vilahti taas ohi ennen kuin ehti kissaa sanomaan. Nää viikon lomat ei kyllä riitä yhtään mihinkään! Ohjelmaa oli lähes joka päivälle joten sekin saattoi osaltaan vaikuttaa siihen että aika kului mahottoman nopeasti. Tiistaina lähdin Turku-visiitille. Ehdittiin näkemään Sannaa ja Novaa pienten treenien merkeissä. Flown Flinstones-ohjelmaa tuunattiin voittaja-luokkaan sopivammaksi sillä päätin ottaa sen ensi sunnuntain kisoihin Janakkalaan. Ehkä mä pidän Flowta vähän liiankin pumpulissa ja aliarvioin sen jaksamista mutta ajattelin että sille olisi parempi tehdä tuo "helpompi" ohjelma nyt kun nää kisat tuli tälleen kahden viikon välein. Sellainen hyvän mielen buustaus-hömppäily, tuloksista ja pisteistä viis. Yritän mennä pääsiäisenä X-files-ohjelman kanssa möllikisoihin jotta pääsisin palkkaamaan Flown kesken suorituksen. Siinä kun on kuitenkin vaikeampia liikkeitä niin saisi niitä(kin) vahvistettua. Mulle kuitenkin tuloksia tärkeämpää on se, että koiralla pysyy hyvä fiilis ja tekemisen riemu :)

Ei ole riemulla rajaa kun on päästään silleen sopivalla tavalla vajaa


Keskiviikkona nähtiin pitkästä aikaa Kaiku-veljeä ja sisarukset pääsivät paahtamaan pitkin Paimion hiekkakuoppia. Päivä oli varsin aurinkoinen ja oikein harmitti etten ottanut kameraa matkaan mukaan! Tässä edes kännykällä napattu kuva supersisaruksista.


Perjantaina oli vuorossa Sirken tokotreenit. Flow käytti aikansa tunnariin. Eihän me sitä ihan hirveästi olla treenattu ja niissäkin treeneissä ollaan vähän suoristettu mutkia. Tämä oli aavistuksen kostautunut sillä Flow etsi kovasti silmillään kapulaa. Oon piilotellut sitä kapulaa hallissa eikä sitä saa silleen kokonaan piiloon joten F on sen kuitenki viimeiseksi aina löytänyt katseellaan. Nyt kaivettiin kapula ensin hiekkaan mutta sieltä Flow ei sitä löytänyt. Istahti kerran jopa sen hiekkakasan päälle. Siirryttiin sitten pihalle jossa pääsi piilottamaan kapulan ruohikkoon. Nyt alkoi pelittämään eikä vieraat kapulat kiinnostaneet lainkaan. Eli hypätään pari askelta taas taaksepäin ja unohdetaan niiden mutkien suoristaminen ;)
Illalla lähdin taas hyvää musiikkia kuuntelemaan kun oli Aholan uuden levyn julkistamiskeikka.Kannattaa hankkia uusi levy Tug of War käsiin jos tykkää hyvästä musiikista!

Tänään loppui Hipin agilitytauko vol. jotain. Oman seuran kisoissa oli tuomarina Asko Jokinen ja ekana ollut hyppäri oli sellaista sinnetännetonne-sekoilua ettei tarvinnut olla suurikaan meedio ennustaakseen ettei se tulisi päättymään Hipin kanssa hyvin mun onnettomilla ohjaustekniikoilla. Ja tauolta palannutta koiraa säästääkseni mentiin vain alle puolet radasta sähläten ja viilaten. Hippi ei ymmärtänyt lainkaan mitä mä yritin sille kertoa joten ajattelin että on vähemmän kiusallista kun poistumme suorinta tietä maaliin :D

Onneksi agilityrata oli vähän selkeämpi ja sillä tehtiinkin jo paljon kohtuullisempi hyl. Kun olin jättänyt Hipin, huomasin että numerolapun toinen naru oli irti joten piti sitä alkaa sitomaan kiinni. Onneksi tämä ei Hippiä haitannut vaan se odotteli kiltisti paikoillaan. Kepeillä tuli yllättävän paljon virheitä mutta annoin Hipin mennä ihan itse eikä siinä ongelmia ollut. Keinulla jouduin taas aika napakasti käskyttämään Hippiä ja en tiedä olisko se siitä jotenkin hämääntynyt sillä pudotti seuraavan riman ihan etujaloillaan vaikka rimoja ei ole pitkiin aikoihin tippunut. Siis pitkiin aikoihin tarkoittaa lähinnä niitä viime vuoden kisoja. Kolmanneksi vikan esteen Hippi jostain syystä kiersi ulkokautta mutta jatkettiin siitä suoraan maaliin. Ei Hipin kuulu huomata mun ohjausvirheitä!


Jospa tää tästä taas lähtis, ite sitä taitaa vaan olla enemmän hukassa ton radan tekemisen suhteen, jälleen kerran.

Muutamat kuvat vielä kun kelit ovat olleet kohdillaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti