sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kuulumisia vol. jotain.


Toivottavasti nää saikut alkais nyt olemaan ohi. Flown kynsi on ainakin parantunut ihan älyhyvin. Eipä se tosin oo päässyt mitään tekemäänkään. Kerrankin oon oikeasti pitänyt koiran kunnolla remmissä eikä silleen että "oho, no nyt se on kuitenkin irti tuolla pellolla". Flow on sisällä toki vähän treenaillut mm. tätäEikä mennyt kuin reilu vuosi että Flow tuon oppi :D Tosin todistaa vaan sitä, että Flow on oikeasti hitaasti kehittyvää tyyppiä eikä sen kanssa kannata hötkyillä. Se yrittää kyllä parhaansa joten jos joku asia on hankala niin sitten se oikeasti on ja etenemistä pitää hidastaa ja pilkkoa entistä pienempiin paloihin. Anyway, nyt kun se pupu-istunnan osaa, oon heti vaikeuttanut sitä ja etäisyys on otettu mukaan. Tästä Flow on kyllä hyvä ettei vaikeutukset sitä haittaa sitten kun se on oikeasti jonkun asian oppinut. Flow on ilmoitettu kahteen koiratanssikisaan, 22.3 Tampereelle ja 6.4 Janakkalaan. Tässä olis nyt vajaa kuukausi aikaa saada tuo uusi ohjelma siihen kuosiin että sillä voipi kisata.

Hipille pitäisi varata kontrolliultra ensi viikolle. Verinäytekontrollin otan itse alkuviikosta. Ilmeisesti tämä cPL-arvo voi olla pitkäänkin koholla mutta nyt on kuukausi mennyt ja ainakin näkee, onko se laskemaan päin. Hippi on voinut erinomaisesti. Se on saanut olla ihan normaalisti, juosta ja riehua lenkeillä. Ruokana on ollut edelleen vain ja ainoastaan tuo RC Gastrointestinal low fat. Nyt en ala sooloilemaan raakauoran kanssa, sitten kun tämä episodi on ohi niin katsotaan millainen ruokavalio Hipille sitten muodostuu. Todennäköisesti hyvin vähärasvaisilla lihoilla jatketaan.

Koska mulla ei ole mitään sen suurempaa kerrottavaa niin voin laittaa tähän vaikka kuvat työpaikan koirahoitolasta.Se, että koirat voivat olla töissä mukana päivittäin on kyllä ihan superjuttu. Parhaimmillaan keittiössä on 9 koiraa, neljästä eri laumasta ja suurimmalta osin tyypit vain nukkuvat. Tosin välillä Flow ja porukan nuorin, Putte-russeli, intoutuvat leikkimään mutta yleensä F vanhempana rauhoittaa tilanteen. Vaikka sitten päällä makaamalla.Toinen huippujuttu koirien töissä mukana olemisessa on se, että työpaikan vieressä on suunnattoman isot metsät joissa voi käydä ennen tai jälkeen töiden lenkillä. Luksusta sekin. Varsinkin talvella oli ihanaa kun pääsi metsään valoisalla ennen iltavuoroa.

Tänään Flow pääsi agilitytreeneihin kun kynsi on niin hyvässä kuosissa. Keppitreenit jatkuivat etäisyyden lisäämisellä. Jälleen kerran jouduin hämmästelemään Flown tekemistä. Pystyin lähettämään sitä useiden metrien sivuetäisyydeltä kepeille eikä se tehnyt kuin kerran virheen, silloin olin paljon perässä ja sivussa. Puomia tehtiin ekaa kertaa kokonaisena. Hakee oikean paikan ihan hyvin vauhdistakin. Tosin muutaman kerran juoksi yli ja pysähtyi hiekalle. Sitten saikin nauraa kun jäin odottamaan että F korjaa asentoa hieman taaksepäin mutta se jäikin seisomaan paikoilleen, tuijotti eteenpäin ja nosti toista takajalkaa ilmaan. Ajatusta siis oli mutta se jäi vähän puolitiehen. Loppuun tehtiin pieni rata jossa oli kepit mukana. Ei ongelmaa löytää keppejä kovastakaan vauhdista. Toistan jälleen itseäni mutta järjettömän vähillä toistoilla nää kepit on tulleet näinkin varmoiksi. Flow myös näytti miten kiltti ja hyvinkäyttäytyvä bc-neiti hän on kun makoili irti nukkumassa kun kohtuullisen kiihkeä Jos-poika teki samaa rataa. Sieltä se katseli tarkkaavaisena kun kaveri rallasi radalla. Ei puhettakaan että olisi singonnut perään tai että olisi noussut edes ylös. Ehei, hän on niin kovin kiltti. Sitten kun on oma vuoro niin kaasu polkaistaan pohjaan.

By the way, me ei tarvita enää noita 2by2-keppejä joten ne ovat myynnissä. Kepit ovat agimetin ja niitä saa kaksi porttia tehtyä. Jos jollakin on koti näille vähäisessä käytössä olleille kepeille niin pistäkääs viestiä. Hintapyyntö kepeillä on 60e.
Tässä kuva yhdestä portista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti