maanantai 23. joulukuuta 2013

Jouluntoivotukset!Hyvää joulua kaikille lukijoille! Flow haluaa lähettää erityisterveisiä sen besfriendever Nova-kamulle (ja tähän 100 sydänhymiötä).

Eilen käytiin Tampereella vetämässä kevyet 7 tunnin treenit. Koiria oli onneksi 5 joita vaihdeltiin tasaisin väliajoin mutta kyllä sitä aikaa vaan saatiin kulumaan. Hipille suunniteltiin vähän HTM-ohjelmaa, parin vuoden välein voi käydä kokeilemassa sitäkin lajia. Hipillähän on äärimmäisen energinen, kupliva ja tiivis seuraaminen molemmilla puolilla mutta sen helmasynti tässä on näykkiminen 8) Enkä mä oo tehnyt sen eteen mitään koska... No eihän se haittaa kun pikkukoira näpsii. On niin söpökin sitä tehdessään. Toinen niin tohkeilevana. Mä vähän pahoin pelkään että Hippi saa kokoajan enemmän ja enemmän myönnytyksiä mitä enemmän sille tulee ikää ;) Kohta se on ihan pirulainen kun annan sille vielä pari sormea. Toisaalta, pahinta mitä tosta näykkimisestä voi seurata on se, että tuomarit ei tykkää. Ja sehän taas ei meitä haittaa. Eilen mietitty musiikki sopii suht hyvin Hipille mutta on melkoinen renkutus. Saa nähdä, kestänkö ite kuunnella sitä treenien vaatiman määrän.
Edessä kävely sivuttain oli taas hieman vinoa vaikka oon heittänyt palkan aina "sinne toiselle puolelle". Täytyy ehkä ottaa hetkeksi kosketuskeppi avuksi jotta Hippi taas hiffaa että pitää tehdä ihan suorassa.

Flow ei tehnyt mitään ihmeellistä. Paitsi kokeilin että osaako kulkea sivuttain mun selän takana pitkän matkan päässä. Ja hämmentävää mutta osasi se! Tässä tempussa ollaan edetty kyllä ihan tositosi nopeasti ja siinä on ehkä ollut tällä kertaa järkeä. Flow ei missään vaiheessa ehtinyt tottua että sivuttainkävely tehtäisiin vaan ihan mun edessä kun sitä vaikeutettiin heti askel askeleelta. Flow oppi noin kuukausi sitten ylipäätään kävelemään sivuttain ja nyt pystyn peruututtamaan sen noin kymmenen metrin päähän jossa tekee osaamansa asian ihan kuin siinä ei olisi mitään ihmeellistä. Hieno Fool <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti