maanantai 8. heinäkuuta 2013

Panda Karjaalla ROP-veteraani


Panda pääsi eilen pitkästä aikaa näyttelykehään Karjaalle. Olin myös töissä näyttelyssä joten päivämme alkoi jo seitsemän jälkeen. Shelttikehä alkoi kymmeneltä ja Panda oli vetskunarttuna ihan viimeisimpiä. Lähdin rokotustentarkastuksesta hyvissä ajoin kohti shelttikehää mutta silti meinasi tulla kiire koska tuomarina toiminut Virolainen Alar Müürisepp oli varsin nopsakka setä. ERIä tuli aika monelle mutta SA:ita vähän nihkeämmin. Panda oli ainoa veteraaninarttu eikä shelttejä ollut muutenkaan kauheasti paikalle vaivaantunut, vain parisenkymmentä. Tuomarisetä kehui kovasti Pandan hyvää kuntoa ja antoikin kiltisti ERIn ja SA:n joten Pandasta tuli ROP-veteraani :) Paras narttu-kehässä oli kuusi koiraa ja yllätyksekseni Panda päätyi sijalle kolme. Oikein kelpo tulos nuorempien seassa! Koska oltiin vietetty jo ihan tarpeeksi kauan aikaa näyttelypaikalla, kävin ilmoittamassa toimistoon ettemme jää isoon kehään vaan lähdin kotiin. Pandan kanssa on niin vaivatonta käydä näyttelyissä, tarttis vaan katsoa noita ilmoja vähän enemmän ajoissa. Enhän mä koskaan muista ilmoittaa sitä mihinkään kun ilmot menee umpeen niin paljon aikaisemmin! Ja tietysti näyttelyn pitää olla ilmainen yli 10 vuotiaille, en mä kyllä ala enää mitään noista maksamaan. Niin hauskaa se ei ole että pistäisin niihin euroja likoon, ehei.
Panda sai ihan näköisensä arvostelun joten kyllä tuo tuomarisetä jotain tiesi: "Hyvän tyyppinen, tosi hyvässä kunnossa oleva veteraaninarttu. Hieman isot korvat, alaleuka saisi olla hieman voimakkaampi. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvät etu- ja takaraajat. Erittäin kauniit liikkeet. Hyvä turkki ja liikkeet.

Hippi on toipunut kovaa vauhtia operaatiostaan ja nyt sitä joutuu ulkona pitämään kokoajan silmällä ettei ota jotain keppiä tai revi jotain juurakkoa. Hitsin puuhastelija... Sisällä kaivaa aina jostain noita pehmoleluja vaikka mä yritän siirtää niitä sivuun. Onneksi haava on erittäin siisti joten ainakaan näin alkuun se ei ole auennut.

Flown kanssa on vihdoin ja viimein aloitettu 2on2offin treenailut 8) Kyllähän noita ehtii. Olen naksutellut sille nyt pelkkää asentoa laatikon päällä ja muutaman naksuttelusession jälkeen on alkanut hienosti tarjota pyydettyä asiaa. En ole sen kummemmin mitään nenäkosketusta tms suunnitellut mutta kriteerinä oli kuitenkin eteenpäin katsominen. Palkan takia katsoi myös alas mutta eipä se mua haittaa (ainakaan vielä). Tavoitteena olisi saada mahdollisimman itsenäinen puomi joten siksi olen heti alusta asti ollut itse mahdollisimman takana. Katsotaan miten tämä projekti edistyy nyt kun se vihdoinkin polkaistiin käyntiin. Niin ja sain muuten Flowlle tokokoepaikan, 20.7 Tampereelle iltakisaan :) Jei!

2 kommenttia:

  1. Panda-kaunotar se aina pokkailee noita hienoja näytelmä sijoituksia:) Isosti onnea vielä rinsessalle!! Ollaan muuten menossa samaan tokokeeseen:D Jos kimppakyyteily kiinnostaa, niin laita viestiä:) Kehän laidalla sitten viimeistään nähdään:) Rapsut koko jengille!

    VastaaPoista
  2. Hei joo, toki kelpaa kimppakyyti :) Laitanpa sulle viestiä!

    VastaaPoista