keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Erittäin hyvä, lähes täydellinen

Flown lonkka- ja kyynärlausunnot tulivat eilen. Lonkista vasen B ja oikea A arvioidun B/B:n sijaan ja kyynärät nollaa :) Häpihäpi! Flow on kyllä kerrassaan loistotyyppi, en vois tyytyväisempi tuohon koiraan olla :)

Tänään otin pienet tanssitreenit Hipin ja Flown kanssa. Flow pääsi myös mukaan Janakkalan koiratanssikisoihin joten ei muuta kuin treenaamaan!
Flowlla on ohjelmassa kohta missä se juoksee jalkojen välistä ja jatkaa siitä saavin kiertoon ja tämä aiheuttaa pientä jännitystä sillä Flow juoksee niin täysiä siinä että pelkään sen rysäyttävän kehän reunaa päin. Oon yrittänyt opettaa sille epätoivoisesti pientä jarrutusta mutta mustavalkee pinkoo vaan menemään mielipuolinen ilme naamallaan. Jostan syystä se on täysin fiksoitunut tuohon temppuun ja se tekee sen ihan järkyttävällä vauhdilla. Täytyy toivoa että se pysyy kehässä... Saaviin täytyy myös saada jotkut painot kehiteltyä sillä toisessa tempussa Flown pitää mennä kiertämään sitä etujalat saavilla ja tähänkin tullaan sen verran vauhdikkaasti että saavi sai tänään kyytiä. Tää lisääntynyt vauhti ei oo aina hyvä asia ;)

Kikki treenaili oman esineensä (suurennuslasi) kiertoa. Siinä on shetlantilaisella ollut vähän liikaa päänsisäisiä kierroksia ja temppu on tehty hirvellä kiihkolla. Nyt heittelin jokaisesta kierrosta makupalan maahan jotta saisin Hipin vähän rauhallisemmaksi. Hippi teki myös tuolin kiertoa suurennuslasia kantaen, tämä sujuu hyvin ja varmasti. Saas nähdä pysyykö paletti kasassa kisoissa, Hippi kun ei osaa tehdä ohjelmaa rauhallisesti ja hallitusti vaan kaasu on pohjassa alusta loppuun ja nähtäväksi jää, pysyykö ohjaaja siinä mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti