maanantai 15. heinäkuuta 2013

Pientä pikapäivitystä

Hipin sairasloma(pureskelukielto) alkaa onneksi kohta olemaan ohi. Tyyppi alkaa selvästi kaipaamaan jo jotain pureskeltavaa mutta vielä pitäisi muutama päivä malttaa. Haava on parantunut hienosti, ihan vähän on fläpin etureunasta pientä epätasaisuutta, ilmeisesti Hippi on hyvästä yrityksestä huolimatta purrut jotain. No onneksi tuo paranee tuosta kokonaan.
Viikon aikana koirat ovat päässeet lähes päivittäin uimaan. Eipähän tarvitse metsälenkillä vahtia keppejä hamuavaa Hippiäistä. Hipin ja Flown kanssa on kiva uida kun kumpikaan ei ryysi päälle vaan uivat rauhassa ympärillä. Hippi tosin välillä "kiipeää" selän päälle ja liftaa hetken kyydissä olkapäillä keikkuen. Vaikka Hippi ei paljoa paina, on se heti paljon hankalampaa ioda kun kyydissä istuu pieni shetlantilainen.

Perjantaina olin treenaamassa taas Sallan ja westieiden kanssa Riihimäellä. Otin Hipinkin mukaan, se ei vaan tehnyt mitään missä olisi pitänyt noutaa tai kantaa esinettä. Tehtiin pientä viilausta ohjelmaan, yksi pätkä lopusta vaihdettiin uuteen ja alun pujottelut tuunattiin nopealle koiralle sopivammaksi. Uuteen kohtaan vaihdettiin selän takana tehtävä pätkä, vähän enemmän vaikeusastetta ohjelmaan. Flown kanssa otettiin ohjelma palkan kanssa ja nyt huomaa että kun vauhtia on tullut lisää, on joidenkin temppujen ajoitukset hieman hakusessa. Täytyy nyt treenata tuota ohjelmaa enemmän jotta hahmottaisi hieman paremmin täytyykö joihinkin kohtiin keksiä jotain "täytettä". Flown kanssa treenasin myös kosketuskeppiä kun saatiin Sallalta ihan hirmuhyvä vinkki kosketuskepiksi, tällainen magneettityökalu Biltemasta jonka päähän laitetaan pehmeä kissanpallo! Tuossa on tosi jämäkkä teleskooppivarsi joka ei helpolla mene rikki! Mulla oli joskus aikoinaan teleskooppivartinen kepukka mutta hukkasin sen. Sitten ostin jonkin Trixien vastaavan missä oli naksukin kiinni mutta se oli ihan onneton lelu ja teleskooppivarsi meni katki. Siinä oli myös niin pieni se pallura kärjessä että Flown oli vaikea hahmottaa mitä sen kanssa tehdä. Nyt tämän uuden hienon kosketuskepin kanssa Flow kekkasi tosi nopeasti mitä tehdä. Aloitinkin tästä innostuneena Flowlle uutta temppua missä se seisoo mun edessä nokka menosuuntaan. Katsotaan kuin nopeasti F tämän oppii :)

Tänään saatiin Flown ensi lauantain tokokokeen aikataulut. Melko mielenkiintoista on se että alokasluokka aloittaa klo 01.00, yöllä! Lasten pitäisi olla jo silloin nukkumassa joten saa nähdä jaksaako pikkuF valvoa noin myöhään :D Mullehan tuollaiset yökokeet käy varsin hyvin. Tosin tämä koe on Tampereella joten kotona ollaan ehkä joskus neljän maissa. Jotkut käy baareissa ja toiset tokokokeissa ;)


Tässä näkee turvavälin tärkeyden, törmäyshän siinä tulee kun liian liki kuljetaan!


Valkoinen stoppaa paimenkoiran
Flow elementissään


Hiekka pöllyämään!
Kuola roiskuen pinkoo tämä tyttönenEi kommentteja:

Lähetä kommentti