keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

HauOpen

Hippi pääsi tänään kokeilemaan Laamasen Miian rataa HauOpeniin. Oon jostain syystä vältellyt aktiivisesti kyseisen tuomarin ratoja koska olen pitänyt niitä varsin hankalina :P No koska tämä samainen tuomari tuomaroi karsinnoissa, oli syytä käydä kumoamassa tämä sen-radat-on-liian-vaikeita-meille-ajatus. Tavoitteena oli tehdä nolla. Vaikka huonokin sellainen. Aika lähelle päästiin tavoitetta, parin metrin päähän sivusuunnassa. Päivä oli hirmu lämmin joten kiikutin koirat töiden jälkeen uimaan ja sitten vasta lähdettiin Purinalle. Lämmittelylenkillä oli melkoinen shelttilauma kun mukana oli Karo, Maiju ja Jenna sheltteineen :)

Rata näytti kaikenkaikkiaan tosi kivalta. A:n jälkeinen hyppy oli vähän keljussa kulmassa ja A:n alla olevan putken jälkeinen sarja aiheutti myös hieman mietittävää, lähinnä sen takia että mihin ja miten ehtii. Hippi oli melko lopussa joten ehdin hyvin puuhastella Hipin kanssa ennen rataa. Lähdössä olen nyt kiusannut Hippiä ja hiipinyt ennen tule-käskyä. On oikeasti hauska nähdä kuinka Hippi melkein pidättää hengitystä jotta varmasti kuulee käskyn, jokainen lihas valmiina ponkaisemaan matkaan :D Rataantutustumisessa mietin pitkään otanko kepeille viennin valssilla vai vedolla ja takaaleikkauksella. Päädyin jälkimmäiseen, pelkäsin että huonosti ajoitettu valssi toisi kepit liian yllättäen Hipille. Veto kuitenkin onnistui hyvin. Kepeillä käskytin aika voimakkaasti samalla kun otin sivuetäisyyttä, muistissa Riksun kisat jossa Hippi järi kepit kesken. Nyt kuitenkin pujotteli varmasti loppuun asti. Pituuden jälkeen bongasi A:n hienosti vaikka putki oli todella tyrkyllä. A:n jälkeen oli vähän pakko tehdä pakkovalssi, eivät ole meidän vahvinta alaa. Puomiin olen tyytyväinen :) Tuosta en taida sitä kauheasti nopeammaksi saada mutta tuo vauhti saa nyt riittää.

En tiedä mikä järki oli suunnitella takaaleikkaus A:n alla olevalla putkella. Olisin ihan hyvin ehtinyt valssata tai tehdä persjätön mutta päätinkin leikata ja se hieman hankaloitti jatkoa koska Hippi ehti putkesta ulos melko livakasti. Sarjaeste meni niin räpiköiden kuin olla ja saattaa joten pakka sitten hajosi keinulla josta kielto. Hippi sinkosi sivuun hypylle mistä sain sen vielä ongittua pois. Teki keinun kyllä hirmu hyvin mutta uskon kiellon vaikuttaneen siihen kun eteneminen oli jo katkennut. Pöh. Ei me kyetä noita nollia näköjään tekemään väkisin :D Muutenkin nollaprosentti on ollut melko heikko viime aikoina vaikka olin laittanut tämän vuoden tavoitteeksi edellisvuosia huomattavasti paremman prosentin. Onneksi tavoitteita voi aina muokata :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti