keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Hipistä uusia puolia

Hipistä on löytynyt uusia puolia. Sehän on varsin etevä jälkikoira :D Tehtiin vappuna työkaverini kanssa jälkiä koirille ja päätin kokeilla tätä uutta harrastusta myös Hipin kanssa. Eka jälki meni siihen että koira karkasi itse suorittamaan tehtävänsä kun ooteltiin että päästäisiin ajamaan niitä. Mulla oli Hippi irti kun jaloissahan se aina pyörii. Nyt kuitenkin nosti nokkansa ja lähti pirunmoista kyytiä etsimään hajun lähdettä. Meillä ei siis ollut "oikeita" jälkiä vaan rustoluulla vedettyjä ;) Sen verran ehdin perästä päin menoa katselemaan että jälkeä pitkin meni kuin juna. Hipille oli onneksi tehty myös toinen jälki joka mentiin vähän enemmän kontrolloituna. Hirmu hyvin Hippi tämänkin jäljesti, tässäpä olisi kyllä oiva harrastus vastapainoksi kiihkeämmille lajeille!

Treeneissä ollaan käyty, niissä sellaista perustekemistä. Sunnuntain treeneissä otin puomille avuksi pienen namikipon jotta saisin sitä vauhtia lisää. Ja tulihan sitä. Täytyy tuota nyt vaihdellen käyttää apuna vauhdin lisäämisessä.

Shelttitytöt on päässeet nyt useasti työkaverini pumin kanssa Veikkolan metsiin lenkille kun täällä periferiassa on kaikki lenkkipaikat muuttuneet viljapelloiksi... Remmilenkit tiellä on mälsintä mitä tiedän mutta onneksi työpaikan vierestä lähtee mahtavat lenkkimaastot joten aina kun koirat on mukana töissä, käydään hakemassa noista lenkkireiteistä vaihtelua.

Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä lauantaina koiratanssin virallisiin SM-kisoihin ja sunnuntaina agiliitelemään Kivikkoon I-Hahin uudelle kentälle. Tänään vaan kramppasi selkä kun yritin kurkotella pyykkejä pöydältä (pyykinpesu on selvästi h*lvetistä), hirmuinen kipu niin ettei pystynyt edes hetkeen hengittämään. Ihan kauheaa, sympatiat niille kaikille jotka selkäkivun kanssa joutuu päivittäin taistelemaan. Päivän mittaan kipu hellitti, tosin piti pysyä pienessä liikkeessä koko ajan ja popsia kipulääkkeitä. Toivon todellakin että tämä menisi ohi mutta jos nuo kovat kivut palaavat, taitaa kisat jäädä haaveeksi. Toivotaan parasta.


Tässä vielä muutama tuore kuva tytöistä ja niiden pumi-kaverista. Motivaatio kuvaamiseen on kyllä kadonnut kokonaan kun tuolla omalla kökkökameralla pitäisi kuvata ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti