perjantai 15. huhtikuuta 2011

Ruoto suoraksi

Hippi kävi eilen toistamiseen Markus Laioksen käsittelyssä. Selkäranka oli edelleen aavistuksen vino oikealle mutta se saatiin hoidettua kuntoon. Kyselin tietysti heti pitäisikö koira kuvata uudestaan kun oli taas/edelleen hieman vinossa mutta Laios toppuutteli ja sanoi ette näe siihen mitään syytä. Sanoi että urheilevalla koiralla on todella harvoin tilanteita ettei mitään löytyisi. Pääsia tietysti on että jumit hoidetaan ja koira vastaa hoitoon hyvin :) Hoidon jälkeen oli Hippi hyvin rento ja elastinen. Koiruus niin nauttii noista hoidoista, nytkin se makasi silmät kiinni hoitopöydällä ja välillä heilutti häntäänsä. Itse kärvistelee umpijumissa olevien hartioiden ja niskojen kanssa mutta koira pääsee mitä erilaisempiin hoitoihin... :D

Keskiviikkona treeneissä oli pieni radanpätkä jossa luukutettiin ensin toiseen päähän neljälle rivissä olevalle hypylle jossa 2. hypyllä päällejuoksu ja kahdelle seuraavalle takaavienti. Sen jälkeen luukutus toiseen päähän jossa myös neljä vierekkäistä hyppyä ja 3. hyppy takaavientinä ja 4.hyppy edestä + taakse putkeen. Tämän jälkeen kahden hypyn välistä kepeille ja takaakierto hypylle + pöytä. Meillä on ollut nyt kolmessa peräkkäisissä treeneissä pöytä, wau! Ei sitä ite tuu niin treenattua. Hippi oli taas tosi super! Kulki kuin ihmisen mieli! Lähinnä kikkailtiin eri ohjauksilla ja katsottiin mikä olisi nopein tapa. Ja Hippiäinen teki joka kerta yhtä makeeta rataa :) Pöydällä treenasin sitä että juoksin itse ohi ja Hipin piti pysähtyä kovasta vauhdista. Kerran tippui mun liikkeen mukana mutta sen jälkeen alkoi tosi hyvin hippasen hidastamaan että pysyi pöydällä :) Näistä treeneistä jäi kyllä niin hyvä fiilis! Harmi vaan että ollaan nyt missattu monet kisat kun viimeiset ilmopäivät hujahtaa ohi... Pääsiäisenä mennään Turkuun kahdelle startille ja siinä ne meidän kisat sitten onkin taas vähään aikaan :D Tarttis vähän tsempata noiden ilmojen kanssa.

Tiistai-aamuna reenailin hieman koiratanssiohjelmaa sillä ilmosin Hipin sekä avoimiin että virallisiin SM-kisoihin. Ohjelman vaihdoin viime hetkellä ja tiistaina kokeilin sitä ekaa kertaa. Juuh, ei ihan vielä toimi :D Nää pääsiäisen kisat taitaa mennä kyllä ihan treenin kannalta.

2 kommenttia:

  1. Turussa (tai Liedossa..) nähdään :) Me tosin tullaan huomenna "teidän" kisoihinkin kaikille kolmelle radalle :)

    VastaaPoista
  2. Huomenna sitten nähdään :) Mä oon töissä kisoissa, Hippi ei päässyt baanalle tuon osteopaattihoidon takia :)

    VastaaPoista