maanantai 4. huhtikuuta 2011

Eiliset treeningit

Mua alkaa kohta ahdistamaan kun nuo viikonloput hujahtavat ohi niin pikavauhtia! Eihän siinä edes mukana pysy kun on jo maanantai :/ Lauantaina kävin pikaisesti hallilla treenaamassa hieman koiratanssia mutta siitä ei tullut oikein mitään sillä uusi ohjelmamme on niin pjaska että hautaamme sen hyvissä ajoin. Yhden uuden tempun sentäs sain Hipille naksuteltua. Tosin se on tuunattu vanhasta tempusta mutta oli Hipille varsin haasteellinen kun sille katsokontakti on niin pirun vaikea. Tempussa Hippi kiertää kehää sivuttain mun ympäri niin että selkä on mua päin. Tarvii toki vielä käsiapua mutta melko suorana pysyy vaikka ajattelin sen fuskaavan vähintään mun selän takana. Voip olla etten käsiapua saa koskaan kokonaan pois mutta eipä sillä kauheasti ole väliä. Tältä temppu nyt kuitenkin näyttää reilun päivän naksuttelun jäljiltä :) Katsotaan, jos saataisiin ensi viikonloppuna taas joku temppu opeteltua.

Eilen oltiin parin viikon tauon jälkeen agilitytreeneissä. Ratana oli MM-tuomarin radoista yhdistelty suht hankala viritys. Ekalla vedolla Hippi meni ihan älyttömän hyvin, kepeille mentiin 90 asteen avokulmaan kovalla vauhdilla ja jösses mitä kyytiä Hippi sinne ampui! Hämmästytti jopa minua vaikka kyllähän tiedän että pujottelu on Hipillä äärettömän vahvaa. Sössittiin muutamissa tiukoissa putkeen vienneissä, kovassa rytinässä Hippi tuli yhdestä mutkaputkesta jopa ulos mikä oli hassua. Radalla oli myös pöytä joka oli aseteltu hienosti mutkaputken sisään. Sinne mentiin keppien jälkeen niin että toinen putkenpää oli tietysti siinä hollilla. Hienosti Hippi haki joka kerta pöydälle vaikka kyseinen este on niin huonosti treenattu että taitaa olla niitä harvoja jota Hippi ei oikeasti osaa kunnolla pelkällä käskyllä. Taisi katsoa että tuossa on putki ja tuntematon este ja koska ei huudettu putkeen on se oltava tuo toinen vaihtoehto. Hienoa soveltamista olemassaolevilla tiedoilla ;P
Pienen tauon jälkeen tehtiin rata uudestaan ja tällä kertaa Hippi meni toistuvasti alun A:n alla olevaan ansaputkeen. Syynä oli ihan niinkin ihmeellinen juttu kuin se että käskynä oli matalampi kiipee vaikka olen AINA käyttänyt korkeampaa kiipee-käskyä ansakohdissa. Ihminen on ihmeellinen kun ei voi tällaisista asioista pitää kiinni vaan hämmentää koiraansa ihan tarkoituksella. Kun käskytin niinkuinainaennenkin, toimi tuokin kohta moitteettomasti. Voi jösses, että ärsytti tuollainen pelletouhu omalta osalta. Onneksi Hippi ei (edes ohjaajan) virheistä lannistu vaan pukkaa uutta yritystä peliin samalla raivolla kuin aikaisemminkin :)


Täältä
muuten löytyy pätkä lemmikkipalstojen pet tv:stä shelttierkkarin vetskukehää. Kirppu on kuvissa heti toisena koirana, se näyttää tuossa videolla niin supersuloiselta ja tomeralta! Pandakin vilahtelee kuvissa, viimeistään siinä palkintopallilla haukkumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti