keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pandalle merkintä kisakirjaan :)

Nyt vasta ehtii ruotia lauantain kisat, kiirettä pitänyt. Itse olin lievässä puklutaudissa jotan jouduin jo perjantaina toteamaan ettei kisaaminen olisi kauhean fiksua. Ensin ajattelin ottaa Pandan kisoista pois mutta sitten Rajaheimon Anu lupasi viedä Pandan. Mikään ongelma tuo ohjaajanvaihdos ei ollut, Panda nyt menee ihan kenen kanssa vain radalle. Toisaalta harmitti ihan hirveästi koska olin jo ehtinyt innostua ajatuksesta kisata Pandan kanssa :) Ennen starttia pikapreppaus koiran "käyttöohjeista" ja sitten radan reunalle jännittämään. Ihan kauheeta vaan odottaa ja katsella, kisaaminen ei jännitä ollenkaan näin paljon!

Eka rata oli Viitasen Annen agilityrata ja keinun olemassaolo heikensi huomattavasti nollahaaveita. En muista onko Pandan kisuralla montaakaan onnistunutta keinua, se nyt vaan on kisatilanteessa aina ollut hyvin ahdistava este koiralle. Treeneissä tätä ongelmaa ole mutta kisoissa keinu on lähes mahdotonta suorittaa oikein. Eikä se onnistunut tälläkään kerralla. Tuttu kaava, koira keinulle ja hyppy pois. Sitten uudestaan ja tälläkertaa vähän pidemmälle mutta silti hyppäsi liian aikaisin pois. Seuraavalla putkella otti vielä kiellon mutta muuten rata meni hyvin siihen nähden ettei Anu ollut Pandan kanssa treenannut lainkaan ennen starttia.

Tässä agilityrata

Toinen rata oli hyppäri mikä ainakin radan reunalta näytti sellaiselta ei-Pandamaiselta. Muttamutta, jälleen kerran Panda näytti ettei saisi etukäteen heittää kirvestä kaivoon, etenkään kun en edes itse ollut häiritsemässä Pandan etenemistä :D Toisesta suorasta putkesta Panda sinkaisi väärään suuntaan ja viimeiseen putkeen mentiin vähän mutkan kautta mutta puhdas rata oli lopputuloksena! Happyhappy joyjoy! Mutkien takia aikaa paloi ja sijoitus oli 11 mutta se ei haittaa laisinkaan! Panda sai merkinnän kisakirjaan kahden vuoden tauon jälkeen :) Ihan mahtavaa! Anulle suurkiitos että veit Pandaa! Oli ihana nähdä oma koira radalla viilettämässä, ikä ei todellakaan vielä näy Pandan menossa joten ehkä sitä uskaltaa vielä ilmoittaa johonkin kisoihin. Tarttis vaan varmaan tehdä sille keinulle jotain, en tosin tiedä mitä.

Tässä vielä hyppäri

Sunnuntaina oli taas upea ilma joten piti saatiin kamera mukaan lenkille. Tässä vielä kyllästymiseen asti kuvasaastetta tytöistä :D Niin ja Panda&Kirppu on muuten ilmoitettu shelttien erkkariin! Sain jopa aikaiseksi aktivoitua näyttelyiden osalta lähes vuoden tauon jälkeen, wuhuu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti