sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Onnellinen koiruus

Tänään oli taatusti yksi Hipin lempparipäivistä pitkiin aikoihin. Aamulla piiitkä lenkki järven jäällä, päivällä vähän uusien temppujen naksuttelua ja illalla riemu repesi kun pääsi vihdoinkin pitkästä aikaa treeneihin! Hipin toipuminen on edennyt niin hyvin että päätin ottaa sen mukaan treenaamaan. Onhan se jo lenkkeilyt normaalisti kuukauden verran (mitä nyt pakkaset ovat hieman häirinneet) joten lihaskuntokin alkaa olemaan lähes normaali. Nyt aloitamme siis varovaisesti treenailut ja jossain vaiheessa katellaan muutamia startteja.

Tänään tehtiin kimuranttia rataa jossa sai heti tsempata ohjauksen kanssa. Kepeille oli 45 asteen avokulma jonka jälkeen piti vielä leikata tosi tiukasti. Hippi oli tulta ja tappuraa kun pääsi taas liitelemään. Eka kerta päästiin nollalla läpi, ei ehkä niin kaunis rata mutta riittävän toimiva :D Rimat oli 20 sentissä joten Hippi paineli melkoista haipakkaa. Puomin teki varmasti mutta hitaasti. Otin toisella puomilla ennen omaa vuoroa muutamia toistoja ja siinä juoksi nopeasti alas. Ehkä himmailu on myös tauon aikaansaamaa pientä epävarmuutta, en ehkä vielä huolestu sen kummemmin. Tehtiin vielä toinen toisto missä keppien jälkeistä elämää yritettiin muuttaa persjätöllä mutta tässä Hippi jätti kahdesti vikan välin tekemättä. Siispä otin vielä yhden onnistuneen pujottelun ja siihen lopetettiin treenit. En halunnut alkaa hinkkaamaan koiralla joka on juuri tullut tauolta. Enkä mä ole hirveästi tehnyt noita persjättöjä kepeillä joten ehkäpä treenailen niitä omalla ajalla ennen kuin kokeillaan radalla.

Ihanaa oli päästä radalle Hippiäisen kanssa pitkästä aikaa!

Tänään käytiin siis myös lenkillä kameran kanssa ja tattadaa, taas olisi kuvia tarjolla :D Näitähän nyt riittää.


(Noiden kuvien jälkeen kaivoin muuten kynsileikkurit esille ja katkoin kauheat kotkankynnet... Lumella lenkkeily ei näköjään kauheasti niitä kuluta)

1 kommentti:

  1. Hih, voin hyvin kuvitella miten onnellinen pikku-mustiainen on ollut päästessään taas liitämään:D Ihania kuvia taas kerran! Rapsuja koko jengille!!

    VastaaPoista